(05-09-2014, 04:23 PM)'نگین میرخسروی' نوشته: دوستان سلام
من برای فرانسه میخوام اپلای کنم
اما حتما میخوام آیلتس یا تافل یکیشو داشته باشم
سطح زبانم خوبه یعنی دیپلم دارم ااما 100% برای این امتحانات امادگی ندارم
توقع خودم نمره ی بالاست
توی کدوم بهتر میشه نتیجه گرفت ؟
میتونم کلاس برم و هردو رو امتحان بدم ؟
tnx
طبعا به وقت شما بسنگی داره که بخواهید هر دو کلاس رو برید و امتحان بدین. اینجا هم چند نمونه داشتیم. ولی برای هر آزمون چند ماه زمان آماده سازی باید کنار بذارید. البته از اونجایی که انگلیسی خوبی دارید میتونید اول منابع معروف رو بخونید و با سوالات و فرمت امتحان کاملا آشنا بشید بعد یک تست کامل از هر کدوم مشابه شرایط امتحان بزنید و نمرتون رو محاسبه کنید و ببینید با کدوم راحت ترید بعد یک از این آزمونها رو انتخاب کرده برید کلاس.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم