06-09-2014, 08:22 PM
(06-09-2014, 01:24 PM)'Ramink' نوشته:ممنون از راهنماییتون. bilkent رو نگاه کردم متاسفانه شهریه بالایی داره و با شرایط تحصیلی من بعیده بورسی بهم تعلق بگیره. تایید وزارت علوم برام مهم نیست چون قصدم از ادامه تحصیل بازگشت به ایران نیست.فقط میخام دانشگاهی باشه که با شرایط مالی من جور دربیاد. انگلیسی باشه بهتره ولی خوب بعید میدونم انگلیسی هم گیرم بیاد برای همین با ترکی هم مشکلی ندارم.با دروس پیش نیاز هم مشکلی ندارم. ممنون میشم باز راهنماییم کنید.
ببین دوست عزیز.
من نمیدونم چقدر هزینه سالیانه برای شما مناسبه بنابراین بهتره سایتهای خود دانشگاهها رو بررسی کنید و هزینه سالیانه رو بررسی کنید. من دانشگاههای دولتی که کمی درجه ایین تری دارن رو برای رشته اقتصاد پیدا کردم. مانند دانشگاههای مرمره، اندالو، قاضی، اتاتورک و ازمیر و ......... از این جمله می باشند.
من نمیدونم چقدر هزینه سالیانه برای شما مناسبه بنابراین بهتره سایتهای خود دانشگاهها رو بررسی کنید و هزینه سالیانه رو بررسی کنید. من دانشگاههای دولتی که کمی درجه ایین تری دارن رو برای رشته اقتصاد پیدا کردم. مانند دانشگاههای مرمره، اندالو، قاضی، اتاتورک و ازمیر و ......... از این جمله می باشند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public