06-09-2014, 10:29 PM
خیلی از افرادی که برای ویزای تحصیلی اقدام می کنند سابقه کار ندارند در نتیجه این مورد اختیاری هست و مخصوص افرادی هست که سابقه کار داشته باشند و بخواهند اون رو ارائه کنند. اگر بخواهید تایید دادگستری یا امور خارجه بگیرید به دفترچه بیمه و روزنامه رسمی شرکت هم نیاز میشه (مگر اینکه نامه سابقه بیمه داشته باشین). با توجه به دردسرهایی که گرفتن چنین نامه رسمی داره به نظرم یک نامه انگلیسی در سربرگ شرکت بگیرید که مهر و امضا شده باشه. فکر نمی کنم سخت گیری کنند چون قرار نیست به واسطه اون امتیازی به شما تعلق بگیره (مثل پرونده های مهاجرتی کانادا) و بیشتر هدف این هست که بدونند در این چند سال کجا بودین.
(06-09-2014, 01:39 PM)'gandoms2h3' نوشته:ممنون از جوابتون.
یکی از گزینه ها تو چک لیست اقدامات لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان آوردن گواهی سابقه کار هست. چون من حدود 4 سال گپ تحصیلی دارم . اگه بهشون بگم مشغول بکار بودم بهتره. از این بابت عرض کردم.
برای اینکه گواهی شرکت رو قبول کنن باید ببرم بیمه سابقه بگیرم.
نظرتونو میشه بگید؟
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -