08-09-2014, 07:42 PM
(08-09-2014, 05:29 PM)'اميد' نوشته: با سلام
من لیسانس غیر پزشکی شبانه دارم و امسال ارشد غیر پزشکی
روزانه قبول شدم و ثبت نام نکرده ام. حالا اولا عدم ثبت نام من انصراف از تحصیل محسوب میشه؟ برای انصراف قطعی باید چکار کرد؟
دوما" قصد شرکت مجدد کنکور سراسری 94 را دارم.با توجه به اصلاحیه مجدد بند ز دفترچه سراسری و محدودیت های کنکور سراسری برای پذیرفته شدگان روزانه آیا امسال میتونم کنکور سراسری شرکت کنم؟
باتوجه به بند ز بنده (دانش آموخته) ارشد نمیباشم و فقط (پذیرفته) شده ام آیا در صورت قبولی در رشته پزشکی مشمول پرداخت شهریه میباشم؟؟
با تشکر
سلام.عدم ثبت نام مساوی انصراف و محرومیت دو ساله هست مگر اینکه انتخاب رشته نمی کردین. برای انصراف قطعی میرید آموزش دانشگاه و کتبا درخواست انصراف میدین یا اصلا نمیرین ثبت نام کنید. شما پذیرفته شده روزانه هستین و طبق بند ی-11 صفحه 5 دفترچه شماره 2 ارشد 1393 حق شرکت در آزمون ارشد 94 رو ندارید ولی فکر کنم میتوانید در کنکور کارشناسی شرکت کنید و محرومیت شما برای همون مقطعی هست که انصرف دادین یا نرفتین.
شما در صورت قبولی در پزشکی میتونید روزانه و رایگان درس بخونید چون لیسانس شبانه بودین ولی اول برای اطمینان از سازمان سنجش بپرسید میتونید کنکور کارشناسی شرکت کنید یا نه،چون من حدس می زنم بتونید ولی مطمئن نیستم.
شما در صورت قبولی در پزشکی میتونید روزانه و رایگان درس بخونید چون لیسانس شبانه بودین ولی اول برای اطمینان از سازمان سنجش بپرسید میتونید کنکور کارشناسی شرکت کنید یا نه،چون من حدس می زنم بتونید ولی مطمئن نیستم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم