08-09-2014, 07:49 PM
(08-09-2014, 08:52 AM)'Mahlarezaee' نوشته: سلام
خسته نباشيد
من امسال كارشناسي ارشد دانشگاه تبريز روزانه قبول شدم ولي چون شهر خودم نيست نميخوام برم، چه راه هايي هست كه من ميتونم بدون محروميت يك ساله از كنكور سال ديگه دوباره كنكور ارشد بدم؟
ميتونم ثبت نام بكنم ولي ترم اولو مرخصي بگيرم و دوباره همين رشترو كنكور بدم و بعد از قبولي تو شهر خودم از دانشگاه تبريز انصراف بدم؟
سلام. شما طبق بند ی-11 صفحه 5 دفترچه شماره 2 ارشد 93 اجازه شرکت در کنکور ارشد 94 ندارید و اگر ثبت نام نکنید دو سال محروم میشین،یعنی باید امسال شرکت نکنید ولی میتونید ارشد 94 شرکت کنید. من متوجه نمیشم چرا میخواهید نرید دانشگاه تبریز؟ اینکه دانشگاه معتبر و پر افتخاری هست! باید در زمان انتخاب رشته به این موضوع ساده که در شهر شما نیست توجه می کردین و دیگه برای ترم اول نمیشه کاری کرد. اگرچه دانشجوی تحصیلات تکمیلی بسیار زیر ذره بین هست و هر دانشگاه با توجه به امکانات و تعداد هیات علمی آمارش رو به سازمان سنجش میده اما شما میتونید تلاش کنید برای اینکه انتقالی بگیرید. ارشد که 4 ترمه تمام میشه و در واقع میشه دو ترمه کل واحد ها رو پاس کرد و سال دوم بیشتر خونه بود.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم