(08-09-2014, 05:21 PM)'!par' نوشته: سلام دوستان، کسی میدونه برای دانشگاه تورنتو تافل اولویت داره یا آیتلس؟ خودم به تافل بیشتر علاقه مندم.. و سوال مهم ترم اینه که برا من که سطح زبانم متوسطه و دو سال وقت دارم چه سیستمی رو توصیه می کنید برا کلاس رفتن؟ اول ترمیک برم بعد برا آزمون یا..؟ موسسه شو هم اگه پیشنهاد کنید خیلی خیلی ممنون میشم
سلام. وقت شما خیلی زیاده و سطحتون برای این آزمونها هنوز پایین. بهتره تا 1.5 سال کلاس زبان عمومی برید که در این تاپیک برای آموزشگاه مناسب خیلی بحش شده. بعدش با اتمام سطح حداقل Upper و جستجو در همین سایت کاملا میدونید چکار کنید بهتره و شاید اصلا نیازی به کلاس رفتنم پیدا نکنید. خود کلاس هاس تافل و آیلتس اصلا بار دانشی انگلیسی به شما اضافه نمی کنن و فقط برای آشنایی و یادگیری فرمت پاسخگویی سوالات این آزمونها هستن.
دانشگاه تورنتو هر دو آزمون رو قبول داره و براش فرقی هم نداره. باید رزومه بسیار درخشانی داشته باشید برای این سطح دانشگاه ها و اگر به اینا فکر می کنید سعی کنید جوری زبان بخونید که اصلا تافل زیر 100 یا آیلتس زیر 7 نداشته باشید.
دانشگاه تورنتو هر دو آزمون رو قبول داره و براش فرقی هم نداره. باید رزومه بسیار درخشانی داشته باشید برای این سطح دانشگاه ها و اگر به اینا فکر می کنید سعی کنید جوری زبان بخونید که اصلا تافل زیر 100 یا آیلتس زیر 7 نداشته باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم