08-09-2014, 10:40 PM
(08-09-2014, 10:02 PM)'saeedhn' نوشته:سلاممن کارشناسی برق قدرت خوندم و الان میخوام ارشد رو هم داخل ایران بخونم و برای دکترا برم (اولویت ها: کانادا-آمریکا-آلمان)میخوام بدونم بین دو زمینهی الکترونیک قدرت و شبکههای هوشمند کدوم بهتره؟ لطفاً دلایلتون و مزایا و معایب هر کدوم رو تا حد امکان ذکر کنید.مقاله دادن تو کدوم زمینه راحت تره؟پذیرش و فاند کدوم بهتره؟بازار کار کدوم بهتره؟ (در خارج)شنیدم که شبکههای هوشمند خیلی دست زیاد شده و برای این که یه مقاله بدی باید کارت خیلی خاص باشه، درسته یا نه؟خیلی حیاتیه و وقت زیادی ندارم، اگر دوستی که تجربه داره راهنمایی کنه ممنون میشم
این سوال سختیه. ببینید همه رشته ها خوبن و من به عنوان کسی که تجربه مشابه داشته توصیه می کنم فقط جوری انتخاب رشته کنید که بتونید به دانشگاه بهتری برید. هر دو خیلی خوبن به خصوص الک قدرت. هر دو هم حساس تلقی می شن ولی در پایان نامه الک قدرت باید کار نظامی یا تابلو کار نکنید. اینکه برای شبکه هوشمند باید کارای عجیب و غریب کنید و .... شایعاتی بیش نیست و دست ایرانی ها در همه کارها زیاده[img]images/smilies/tongue.gif[/img]شما باید خوب بخونید و وقت بذارید برای سرچ و ... تا به مقاله برسید. در کل برای هردو حسابی جای کار وجود داره ولی الک قدرت خوبیش اینه گرایش رسمی قدرت هست ولی شبکه هوشمند از این رشته جدیداست که عمومیت نداره و بهتره شما قدرت بخونید تا توان انجام کل کارهای مهندسای قدرت رو داشته باشید نه اینکه برید از این گرایشهای جدید که تو ایران در میارن از خودشون. من تشویق می کنم که روی SG کار کنید (موضوع تز منم همینه) ولی توصیه نمی کنم برید در یک گرایش های جدید اینچنینی درس بخونید که بعدها در نظام مهندسی هم گیر بدن بهتون.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم