09-09-2014, 07:42 PM
(09-09-2014, 11:23 AM)'nanock' نوشته: سلام،
آقا بابک شما تو ارسال شماره هفت این پست گفتین که دانشگاه ویکتوریا اون چیزی که فکر میکردین نبود... میخواستم بدونم چرا این فکر رو میکردین ... منظورم اینه که مگه چطور بود؟
ایرواین چطور بود ؟ خیلی باهم فرق میکردن؟
ممنون
شاید انتظارات من زیاد بود، ولی خوب بعد از این همه دردسر کشیدن و غیره وقتی این طرف میرسیدم انتظار داشتم که بتونم کارهای تحقیقاتی خوبی انجام بدم که در کنفرانسها و ژورنالهای معتبر رشتهام قابل چاپ باشه، ولی خوب این طور نبود. ضمن این که کلا دانشگاه ویکتوریا حداقل اون موقع استادهای خیلی شناخته شدهای در زمینه رشته من نداشت. دانشگاه ایرواین خیلی متفاوت بود. هم از نظر کارهای تحقیقاتی، هم از نظر استادها، هم از نظر بودجه و امکانات دانشگاه، هم از نظر توجهی که شرکتها به دانشگاه داشتند کاملا برتر دانشگاه ویکتوریا بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.