10-09-2014, 07:57 AM
(09-09-2014, 02:50 PM)'mohsen.d' نوشته: سلام ...دوسای عزیزم ...از این ک مزاحمتون میشم معذرت میخام ....میخاسم در مورد برادرم ازتون سوال ببرسم ...من برادرم دانشجوی دانشگاه یزد / رشته منابع طبیعی -گرایش بیابان با معدل فارغ التحصیل شده و حالا ارشد یزد گرایش بیابان قبول شده .... و میخاد دکتری رو در یکی از دانشگاه های خارج از قبیل کانادا و استرالیا و امریکا و امثال اینا ب طور کامل بورسیه بشه خواهشا راهنماییم کنید ممنونم ....در ضمن من خودمم الان فارغ التحصیل دانشگاه تهران تو همین رشته هسم ...
سلام.ببینید شما الان هیچ اطلاعاتی ندادین که کسی بتونه شانس شما رو برآورد کنه. من بطور کلی میگم اگر نمرات آزمونهای تافل/آیلتس و برای آمریکا GRE General شما خوب بشه و همینطور معدل بالای 16 داشته باشید احتمال پذیرش و فاند وجود داره ولی فقط اینا نیست. باید به مقاله و استاد پیدا کردن هم توجه داشته باشید برای دکترا.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم