10-09-2014, 01:22 PM
(10-09-2014, 12:38 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان من 2 تا سوال داشتم
1-من یک نامه از استادم که ریس دانشگاه است بعد از فارغ التحصیلی گرفتم که توش نوشته بود این شخص بیشتر دروس خود را با اینجانب پاس کرده و جزو 10 درصد دانشجویان برتر بنده بوده. به نظر شما نکته مثبتی برای رزومه به حساب می آید و توی رزومه ام بیارم؟
2- من مقاله ای داشتم که تو هفته پژوهش دانشگاه جزو مقالات برتر شد، این را خوبه توی رزمه اضافه کنم؟ هفته پژوهش را research week باید بنویسم؟ یا عنوان دیگه ای باید جاش بذارم؟
سلام
اینها جز Honors نیست. بهتره که استاد این رو تو توصیه نامه اش بگه. خیلی موثر تر خواهد بود. Honors به اون مفهومی که اونها مد نظرشونه ما نداریم مثلا شامل فاند هایی یا award هایی میشه که دانشجو در دوران تحصیل میگیره حالا یا از دانشگاه یا از سازمان ها و یا مثلا رنک . مورد دوم شما میتونه محسوب شه تا حدی ولی خیلی موثر نخواهد بود. معمولا رنک در رقابت های جهانی ملموس تره براشون چون میدونن سطحش در چه حدیه ولی دیدی از ایران ندارند که بخوان فکر کنند این مقام خوبه یا بد. ولی بیاریدش خوبه.
شادزی
اینها جز Honors نیست. بهتره که استاد این رو تو توصیه نامه اش بگه. خیلی موثر تر خواهد بود. Honors به اون مفهومی که اونها مد نظرشونه ما نداریم مثلا شامل فاند هایی یا award هایی میشه که دانشجو در دوران تحصیل میگیره حالا یا از دانشگاه یا از سازمان ها و یا مثلا رنک . مورد دوم شما میتونه محسوب شه تا حدی ولی خیلی موثر نخواهد بود. معمولا رنک در رقابت های جهانی ملموس تره براشون چون میدونن سطحش در چه حدیه ولی دیدی از ایران ندارند که بخوان فکر کنند این مقام خوبه یا بد. ولی بیاریدش خوبه.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull