10-09-2014, 01:44 PM
(10-09-2014, 01:41 PM)'Hasegava' نوشته:به نظر من این نگرانی ها برای دختر پسر متفاوته.اگه شخصی مثه المیرا خانوم میخواد اپ کنه بهتره که با یکی از دوستانش که میشناسش بره گرچه خیلی ها هم هستن که دخترن و رفتن و مشکلی نداشتن.این فقط یه راهه.
واسه پسرای حساس هم اونایی که سربازی رفتن خیلی واسشون راحت تره.یکی مثه خود من اصلا واسم مهم نبود که سربازیم کجا و آخرش با مدرک لیسانس افتادم ارومیه.به هرحال خریزه ای هست که باید پای لرزش هم نشست البته برای مدتی.بعد از یه دوره دیگه عادت میکنید
سلام
من تو این مسائل بین دختران و پسران فرق قائل نمیشم. اتفاقا پسران وابسته تر و احساسی تر هستند و چون فرصت های کمی برای بروز این احساسات دارند و خودشون رو مقید به این میکنند که نباید بروز بدن در خطر افسردگی بیشتری هستند. در کل دیدگاه افراد متفاوته و همه چیز به ذات شخص که تا چه حد مستقل بار اومده باشه داره. توصیه میکنم کسانی که خیلی وابسته هستند چند ماه قبل رفتن سفرهایی رو بدون خانواده تجربه کنند. خیلی کمک کننده خواهد بود. ضمنا طرز فکری که خانواده در فرد نهادینه کرده بسیار موثر هست. کلا تو این مورد خانواده و نحوه برخوردش با این قضیه به فرد کمک میکنه که راحت تر تحمل کنه.
شادزی
من تو این مسائل بین دختران و پسران فرق قائل نمیشم. اتفاقا پسران وابسته تر و احساسی تر هستند و چون فرصت های کمی برای بروز این احساسات دارند و خودشون رو مقید به این میکنند که نباید بروز بدن در خطر افسردگی بیشتری هستند. در کل دیدگاه افراد متفاوته و همه چیز به ذات شخص که تا چه حد مستقل بار اومده باشه داره. توصیه میکنم کسانی که خیلی وابسته هستند چند ماه قبل رفتن سفرهایی رو بدون خانواده تجربه کنند. خیلی کمک کننده خواهد بود. ضمنا طرز فکری که خانواده در فرد نهادینه کرده بسیار موثر هست. کلا تو این مورد خانواده و نحوه برخوردش با این قضیه به فرد کمک میکنه که راحت تر تحمل کنه.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull