11-09-2014, 07:48 AM
(09-09-2014, 07:10 PM)'Sima333' نوشته: سلام دوستان میشه راهنماییم کنید؟این شرایط منه ولی حتما میخوام بورسیه بشم اول برای بورسیه اقدام کنم (چطوری؟) و یا اول اقدام برای پذیرش کنم؟
-. مقطع تحصیلی و دانشگاه : ليسانس ، دانشگاه تبريز(البته دو ترم ديگه تموم ميكنم)
-. معدل:حدودا١٧.٥
-. رشته : فيزيوتراپى
-. نمره زبان : فعلا اقدام نكردم ولى نمره ى خوبى ميگيرم و مشکلم اینه که من برای ایلتس اماده شدم ولی گویا باید برای المان ازمون دیگه ای بدم؟
-. تعداد مقاله و نوع : متاسفانه فعلا ندارم
-. شرایط خاص :تا اتمام تحصیلم شاگرد اول تا سوم دانشگاه،دو مورد ثبت اختراع، چاپ كتاب ، حائز رتبه از برخى جشنواره داخلى و دانش اموز سمپاد
ممنون ميشم راهنمايى كنيدايا من با بورس شانس پذیرش دارم؟؟چون برای پاییز 2015 میخوام اقدام کنم و درسمو تا تیر ماه تموم میکنم!!
با داشتن نمره زبان بالا و این معدل باز هم برای فوق گرفتن فاند در المان سخته. مگر اینکه کارتون رو با موسسه تحقیقاتی بطور مشترک اغاز کنید مانند max planck, holmatz به هر حال شما تلاشت رو بکن که بتونی بگیری اما به دلیل اینکه رشته ات از زیر مجموعه علوم هست با موسسات تحقیقاتی کار کنی شانست بیشتر خواهد شد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public