11-09-2014, 04:23 PM
(09-09-2014, 02:50 PM)mohsen.d نوشته: سلام ...دوسای عزیزم ...از این ک مزاحمتون میشم معذرت میخام ....میخاسم در مورد برادرم ازتون سوال ببرسم ...من برادرم دانشجوی دانشگاه یزد / رشته منابع طبیعی -گرایش بیابان با معدل فارغ التحصیل شده و حالا ارشد یزد گرایش بیابان قبول شده .... و میخاد دکتری رو در یکی از دانشگاه های خارج از قبیل کانادا و استرالیا و امریکا و امثال اینا ب طور کامل بورسیه بشه خواهشا راهنماییم کنید ممنونم ....در ضمن من خودمم الان فارغ التحصیل دانشگاه تهران تو همین رشته هسم ...سلام
برادرتون باید در درجه اول معدل ارشد بالایی بیارن هرچی بالاتر بهتر.در درجه دوم خوبه از همون ابتدای ورود به کارشناسی ارشد به فکر نمره زبان باشند.کاری که من نکردم و بعد از فارغ التحصیلی کلی پشیمون شدم. چون پروسه یادگیری زبان خودش یه مقدار زمانبر هست.خوبه از همین حلا بتدریج شروع کنن. موضوع پایان نامه ارشد خیلی مهمه که روی یک موضوع بروز کار کنند تا بعدها پیدا کردن استادی که تو همون فیلد کار کنه راحتتر باشه و همینطور مقاله خوب خیلی مهمه بخصوص مقاله آی اس آی. پس از ترم دوم خوبه که دنبال موضوع مناسب و جدید برای تز و پیدا کردن استاد باشن. راستی اینم یادم رفت بگم که به سه تا توصیه نامه هم نیاز هست که معمولا یکیش باید از استاد راهنمای تز باشه و دوتای دیگه از اساتیدی که با ایشون کار کردن و درس داشتن وشناخت کافی از ایشون داشته باشن.پس خوبه که با هر استادی که درس بر میدارن با انجام و تحویل بموقع پروژه ها و تکالیف نتنها معدل خوبی بیارن بلکه نظر استاد رو برای دریافت توصیه نامه هم جلب کنن. موفق باشید