(02-10-2011, 05:26 PM)arash_mohebi نوشته: سلام دوستان عزیز...والا در مورد معدل به نظر من مشکلی نداره و خیلی به این چیزا توی سفارت ها گیر نمیدن... اما این نظر منه!! تا حالا نشنیدم توی سفارت به خاطر معدل کسی رو رد کنن...
من برای یه دوره undergraduate diploma اقدام کردم از طریق اراسموس ... پذیرش تا 15 روز دیگه میاد.. در واقع من الان منتظر نمره زبانم هستم. من 4 ترم اینجا (دانشگاه تهران)خوندم و حالا پذیرش گرفتم از هلند برای این دوره 10 ماهه.
میخواستم ببینم قضیه این مهر تایید وزارت خارجه چیه که ما باید رو مدارکمون داشته باشیم.. من که مدارک 4 ترم رو دارم وزارت خارجه برام مهر میزنه ؟ مثل اینکه برای سفارت باید این مهر رو داشته باشه ممنون.
و یه سوال داشتم... اون موقع که مدارک رو ترجمه کردم نمره های ترم 4ام اومده بود ولی ثبت نشده بود یعنی نمره ها رو کارنامه بود ولی رو معدلم تاثیر گذار نبود... و من همونجوری ترجمه کردم و پذیرش گرفتم.. معدلم تو سه ترم 18 بود ولی حالا که نمرهها ثبت شده 17.5 شده.. میخواستم بدونم به نظرتون موقع تحویل مدارک به سفارت .. اون نسخه اولیه رو ببرم نمیگن چرا نمرههای ترم 4 تاثیر نداره ؟ و مشکلی پیش بیاد ؟؟؟ خیلی خیلی ممنونم.
در مورد مهر وزارت خارجه باید بگم که اگه ریز نمراتت ارزش ترجمه داشته باشه اونجا برات مهر میزنن... فقط باید با دانشگاهت هماهنگ کنی که اون جمله ی معروف " این گواهی ارزش ترجمه ندارد " رو ننویسن.... اگه دادگستری مهر بزنه وزارت خارجه هم مهر میزنه...
موفق باشی و تبریک بابت پذیرشت
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
شیرینی یادت نره!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز