13-09-2014, 05:30 PM
سلام دوست عزیز
من یه سوال در خصوص این صحبتتون که گفتین در دوره دکتری اگر با پوزیشن خالی اقدام بشه شغل محسوب شده و حقوق تعلق میگیره و موارد دیگه...داشتم. میخواستم بدونم یعنی اگر کسی بتونه استادی رو در دانشگاه دولتی به عنوان سوپروایزری مجاب کنه و ازش بتونه پذیرش بگیره در این صورت دیگه اون دانشجوی دکتری حقوقی دریافت نمیکنه؟ و مگه به این صورت نیست که هر دانشجوی دکتری در نروژ حقوق ماهیانه دریافت میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه سوال در خصوص این صحبتتون که گفتین در دوره دکتری اگر با پوزیشن خالی اقدام بشه شغل محسوب شده و حقوق تعلق میگیره و موارد دیگه...داشتم. میخواستم بدونم یعنی اگر کسی بتونه استادی رو در دانشگاه دولتی به عنوان سوپروایزری مجاب کنه و ازش بتونه پذیرش بگیره در این صورت دیگه اون دانشجوی دکتری حقوقی دریافت نمیکنه؟ و مگه به این صورت نیست که هر دانشجوی دکتری در نروژ حقوق ماهیانه دریافت میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
(27-07-2014, 06:20 PM)'saaaaam' نوشته:سلام بر دوست خوبم
ببینید در نروژ شما چند راه داری که دکتری بخونی:
1- دانشگاه های نروژ چه دولتی و چه خصوصی بگردی دنبال پوزیشن دکتری که طبیعتا پس از شرکت در پوزیشن و برنده ان شدن شما نه تنها شهریه نمی دهید بلکه حقوق مناسبی هم دریافت می کنید
2- دانشگاه های دولتی نروژ را بگردی استاد پیدا کنی و پس از اپلای و گرفتن پذیرش بدون پرداخت شهریه درست را شروع کنی و همه هزینه زندگی را از جیب همسر مکرمه بپردازید! البته بعد از شروع درس میشه برای بورسهای دولتی و دانشگاهی در نروژ اپلای کرد و چون دانشجو هستی شانست بیشتر میشه چون استادات میتونن سفارش کنن
3- دانشگاه های خصوصی نروژ دنبال استاد بگردی پس از گرفتن پذیرش با پرداخت شهریه + هزینه زندگی را از جیب همسر مکرمه درست را شروع کنی. متاسفانه در دانشگاه های خصوصی فاند زیاد نیست و احتمال اینکه بعد از گرفتن پذیرش بشه بورس گرفت کم هست
بطور کلی در کشورهای اسکاندیناوی دکتری در حالت 1 که در بالا عرض کردم شغل محسوب شده و حقوق خوبی می دهند و بعد از 4 سال میتونی برای اقامت دایم هم اپلای کنی
در مورد بورس شدن تفاوتش با پوزیشن گرفتن مبلغ حقوقی هست که ماهانه می گیری چون در حالت بورس شدن حقوق کمتری می دهند به احتمال زیاد بعد از اتمام درست مشمول گرفتن اقامت نخواهی شد
شاد باشی