13-09-2014, 10:53 PM
(13-09-2014, 10:17 PM)'اقاسعید' نوشته: سلام خسته نباشید-من امسال کنکور دادم ولی رتبم خوب نبود اگ یکی از رشته های بدون کنکورو تو دانشگاه ازاد بخونمو دروس عمومیشو باس کنم وقتی سال ۹۴ ک کنکور دادم اگ ازاد دراومدم یکی از رشته های بزشکی باید اون دروس عمومیرو دوباره باس کنم؟خواهش میکنم زود راهنماییم کنید زمان ثبت نام تا دوروز دیگست
سوالتون رو درست و واضح نپرسیدین. حدس می زنم میخواهید الان در یک رشته دانشگاه آزاد ثبت نام کرده و دو ترم بخونید و سال آینده پزشکی آزاد اگر قبول شدین واحدهای مورد قبول/مشترک رو تطبیق بدین؟ من دانشگاه آزاد نبودم و نمی شناسم ولی چون دانشگاه های دولتی اینطورن منطقیه که دانشگاه آزادم واحدهای خودش رو تطبیق بده.دروس دو ترم اول هم در اکثر رشته ها یکسانند
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم