به نظر من تو ایران هیچ موسسه آموزشی که کاملا حرفه ای و خوب باشه وجود نداره، اعتبار موسسات بیشتر به معلم هاشه که اونم معلم های هر موسسه ای ترکیبی از خیلی خوب، متوسط و ضعیفه. یه ترم معلم شما عالیه ترم بعد معلمی میاد که شما اشکالاتش بهش گوشزد می کنی ( این تجربه خودم بود) و تازه معلم خوبها هم خیلی وقتها به مدت طولانی تو یه موسسه تدریس نمی کنند. برای همین متاسفانه نمیشه از رو تجربه یکی دوسال پیش بچه های دیگه تصمیم گرفت.
هر موسسه ای نقاط قوت و ضعف خودش داره و شما باید بر اساس شرایط خودتون تصمیم بگیرید. به طور مثال برای من گستردگی شعب سفیر و برنامه ریزی و نظمش نکته خیلی مثبتی بود و من ترجیح می دادم جایی کلاس زبان برم که به خونه یا محل کارم نزدیک باشه. چون کلاس زبان یه ترم دو ترم نیست که بخواهید رفت و امد و ترافیکُ سه روز در هفته و به مدت یه سال تحمل کنید.
من برای تافل هم قصد شرکت در کلاس های آریانپور داشتم که متاسفانه ( البته برای من خوشبختانه) به خاطر سیستم مزخرف ثبت نام برای تعیین سطح و بعد موندن تو لیست انتظار کلا بی خیالش شدم و جایی دیگه کلاس رفتم که خیلی راضی بودم.
پس توصیه من به شما اینه که خیلی وسواس به خرج ندید از همین چندتا موسسه زبان معروف یکی رو با توجه به شرایطتون انتخاب کنید و برای بهبود سطح زبانتون صرفا به کلاس و معلم بسنده نکنید و خودتون وقت بگذارید.
هر موسسه ای نقاط قوت و ضعف خودش داره و شما باید بر اساس شرایط خودتون تصمیم بگیرید. به طور مثال برای من گستردگی شعب سفیر و برنامه ریزی و نظمش نکته خیلی مثبتی بود و من ترجیح می دادم جایی کلاس زبان برم که به خونه یا محل کارم نزدیک باشه. چون کلاس زبان یه ترم دو ترم نیست که بخواهید رفت و امد و ترافیکُ سه روز در هفته و به مدت یه سال تحمل کنید.
من برای تافل هم قصد شرکت در کلاس های آریانپور داشتم که متاسفانه ( البته برای من خوشبختانه) به خاطر سیستم مزخرف ثبت نام برای تعیین سطح و بعد موندن تو لیست انتظار کلا بی خیالش شدم و جایی دیگه کلاس رفتم که خیلی راضی بودم.
پس توصیه من به شما اینه که خیلی وسواس به خرج ندید از همین چندتا موسسه زبان معروف یکی رو با توجه به شرایطتون انتخاب کنید و برای بهبود سطح زبانتون صرفا به کلاس و معلم بسنده نکنید و خودتون وقت بگذارید.
(13-09-2014, 03:15 PM)'HIV' نوشته: با تشکر از جناب سام و باقی دوستان
بچه ها من امروز هم آریان پور حسینیه ارشاد رفتم و هم ایران استرالیای کوچه مولایی
آریانپور که گفت تعیین سطح میدید بعد میرید تو لیست انتظار که حدود 4 تا 5 ماه وقفه داره !!! هزینه 20000 تومنی !!! هم برای تعیین سطح میگیره و کتاب هاشم گفت هد وی ویرایش جدیده
و ایران استرالیا هم که خوشم نیومد کلا فضا نشون میده بیشتر نون دونیه تا کلاس ، اونجام کتاب فور کورنر تدریس میشه
راستش تو بد دوراهی گیر کردم ، هم دوست دارم تا مودش هست کلاس رو برم هم از فضای آریانپور بدم نیومد ...
اگه راهنمایی دارن دوستان الان وقتشه [img]images/smilies/undecided.gif[/img] اگر آموزشگاه خب دیگه ای هم میشناسن ممنون میشم معرفی کنید ...
با سپاس
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.