14-09-2014, 08:20 PM
(14-09-2014, 07:54 PM)'سعید7' نوشته: سلام تورو خدا جواب بدید.
متولد دی ماه 73 هستم.امسال دومین سالیه که کنکور دادم و روزانه قبول شدم اما به خاطر ی سری مشکلات نمیتونم برم.آیا میتونم بهمن ماه امسال برم پیام نور و واسه سال 95 کنکور بدم؟مشکل من خدمته که نمیدونم تا بهمن غیبت میخورم یا نه.میتونم این 5 ماهو معافیت موقت بگیرم؟اگه پیام نور نشد میتونم دانشگاهی برم که بدون کنکور قبولم کنه تا از شر خدمت راحت شم .شما جای من بودید چیکار میکردید؟فقط توروخدا زودتر پاسخ بدید که داره دیر میشه.
شما با این سن باید خرداد 1392 پیش دانشگاهی رو تمام کرده باشید و خرداد امسال یعنی یک سال بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان سرباز شدین. پس اگر امسالم بخواهید ثبت نام کنید باید حتما یا کارت معافیت داشته باشید یا دفترچه رو پست کرده باشید،وگرنه قبولی شما می پره و ثبت نامتون نمی کنند. دفترچه رو پست کردین؟ با فرض نداشتن غیبت خدمت جواب میدم:
در هر صورت شما روزانه قبول شدین و دوسال محروم میشید حالا هرکاری بکنید و هر جایی ثبت نام کنید. دانشگاه بدون کنکور یعنی بعضی رشته های آزاد و علمی کاربردی و پیام نور. بله براتون معافیت تحصیلی صادر میشه ولی اگر زمان ثبت نام دانشگاه وضعیت خدمتتون مشخص باشه و براش مدرک داشته باشید یعنی دفترچه رو پست کرده باشید. شما دیگه ثبت نامم نمیشید!
در هر صورت شما روزانه قبول شدین و دوسال محروم میشید حالا هرکاری بکنید و هر جایی ثبت نام کنید. دانشگاه بدون کنکور یعنی بعضی رشته های آزاد و علمی کاربردی و پیام نور. بله براتون معافیت تحصیلی صادر میشه ولی اگر زمان ثبت نام دانشگاه وضعیت خدمتتون مشخص باشه و براش مدرک داشته باشید یعنی دفترچه رو پست کرده باشید. شما دیگه ثبت نامم نمیشید!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم