15-09-2014, 02:26 AM
سایت دانشگاه رو نگاه کنید اگر نوشتن معدل 2 سال آخر، معدل چهار ترم پایانی رو حساب کنید (اینکه چند واحد باشه مهم نیست). اگر هم نوشتن 60 واحد پایانی، به همون ترتیب که در ریزنمرات دروس رو آوردن از آخر حساب کنید تا دست کم 60 واحد شمرده بشن (اگر یک تا دو واحد بیشتر شد مشکلی نداره). این اعداد رو متقاضی میده که در غربال اولیه یک ذهنیتی از معدل متقاضی داشته باشند و در صورتی که مثلا معدل فرد 12 باشه دیگه خودشون حساب نمی کنند ولی در صورتی که قرار باشه پرونده دقیق تر بررسی بشه خودشون اینها رو حساب می کنند که کسی اعداد و ارقام ساحتگی نداده باشه.
(13-09-2014, 12:30 PM)'sanazz' نوشته:ممنون اما من هنوز جواب سوالمو نگرفتم خوب من اگه بخوام طبق گفته شما 70 واحد حساب کنم واحدای 3 ترم آخرم میشه 68 تا اونوقت 2 واحد کم میاد اگه بخوام 4 ترمه آخرو حساب کنم یعنی 2 سال آخر میشه 88 واحد خوب الان تکلیف چیه ؟ یعنی این تعداد واحدا باید دقیق 60 و70 باشه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -