15-09-2014, 04:49 AM
(12-09-2014, 12:36 PM)'اشکان قاسمی1990' نوشته: جسارتا سوال دیگه ای داشتم. اگر به امید خدا پذیرش بگیرم همسرم هم میتونه با من بیاد. ایشون دانشجوی سال اخر دندانپزشکی هستن سوالم اینه که امکان دایر کردن مطب دندانپزشکی برای همسرم وجود داره یا اینکه باید تو خونه اشپزی کنه؟
همسر شما میتونه با شما بیاد، اما متاسفانه ورود به سیستم پزشکی امریکا به هیچ وجه ساده نیست. یکی از دوستان من که دندانپزشک هستند و از ایران مدرک گرفتهاند و از شاگردان اول کنکور سراسری هم بودهاند و در دانشگاه تهران درس خوندهاند، الان دو، سه سالی هست که در امریکا دنبال این هستند که بتونند وارد سیستم پزشکی بشن و هنوز موفق نشدهاند. ظاهرا ابتدا دو امتحان پزشکی مورد نیاز برای دانشگاههای امریکا رو باید بدند و تافل هم امتحان بدند و بعد درخواست پذیرش کنند. اگر بتونند پذیرش بگیرند، دو سال درس میخونند تا مدرکشون مورد قبول قرار بگیره. یعنی بعد از این همه امتحان و گرفتن پذیرش و دو سال درس خوندن، فقط مدرکشون مورد قبول قرار میگیره ، نه این که مدرک جدید یا تخصصی بگیرن. با این حال، ظاهرا گرفتن پذیرش اصلا ساده نیست و احتمالش پایینه. این دوست من خودش رو به شهر و ایالت خاصی هم محدود نکرده و الان دو ساله که برای دانشگاههای متعددی درخواست پذیرش میده و هنوز نتونسته پذیرش بگیره. اگر همسر شما بخوان که در همون شهری که دانشگاه شما درش قرار داره بمونن، شانس پذیرششون خیلی پایین خواهد بود و باید واقعا خوش شانس باشن که بتونن پذیرش بگیرند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.