16-09-2014, 09:27 AM
(16-09-2014, 09:12 AM)'ahmadpashaei' نوشته: با سلام به دوستان
عاطفه جان آفرینش موسسه تخصصی آیلتس هست و سیستمش طوریه که نمیتونه در چنین زمان کوتاهی کسی که زبانش در حد upper آموزشگاهی نیست رو به 7 برسونه. من خودم اونجا بودم و دیدم بچه ها رو با چه اختلاف سطح وحشتناکی مینشونه در یک کلاس. استاداش خیلی خوبن ولی کتابها و روش کاریشون جوریه که شما اصلا در ساختارها و زبان شناسی قوی نمیشید بلکه از اول رویکرد آزمونی داره. اینو خود مدیر داخلی محترمش آقای زرین فرد به من گفت و بعدش پیشنهاد داد حتما برم همون زبان عمومی رو تا 6 ماه قبل آزمون ادامه بدم که منم کلاسای سفیر می رفتم البته به اون نگفتم و طبعا اون پیشنهاد داده بود یجای معتبر برم (پیشنهاد ایشون ایران-کانادا(رسپیناتاک فعلی) بود). آفرینش ظاهرا اکثر استادای معروف دو سه سال قبلش رو از دست داده و از اون معروفا فقط محمد حسینی و رفیعی موندن.
البته فقط خواهش می کنم دوستان در این تاپیک راجع به آموزشگاه های زبان عمومی بحث کنن نه تافل و آیلتس و بقیه آزمونها.
با سلام
شما درست می فرمایید قبل از کلاسهای تخصصی آیلتس کلاسهای سفیر و .. که ترمیک هستند خیلی کمک می کنند.
ولی خب بازه طولانی دارند اگه کسی عجله داشته باشه نمی تونه با رفتن به این کلاسها توی یک بازه کوتاه خودش را برای امتحان آماده کنه.
من بعد از تعیین سطح کلاسی افتادم که واقعا از سطح من خیلی بالاتر بود. ولی خیلی کمک کرد به من. استادم هم خیلی معروف نبود یک خانم بود که اسمش یادم نیست ولی یادمه که گرامر را از همان ابتدا خیلی خوب کار کرد. درسته با شما موافقم که کلاس رویکرد آزمونی داشت اسمش روش بود مرکز تخصصی آیلتس!
شما درست می فرمایید قبل از کلاسهای تخصصی آیلتس کلاسهای سفیر و .. که ترمیک هستند خیلی کمک می کنند.
ولی خب بازه طولانی دارند اگه کسی عجله داشته باشه نمی تونه با رفتن به این کلاسها توی یک بازه کوتاه خودش را برای امتحان آماده کنه.
من بعد از تعیین سطح کلاسی افتادم که واقعا از سطح من خیلی بالاتر بود. ولی خیلی کمک کرد به من. استادم هم خیلی معروف نبود یک خانم بود که اسمش یادم نیست ولی یادمه که گرامر را از همان ابتدا خیلی خوب کار کرد. درسته با شما موافقم که کلاس رویکرد آزمونی داشت اسمش روش بود مرکز تخصصی آیلتس!