(16-09-2014, 02:14 PM)'fariba-1' نوشته: سلام
امروز برای گرفتن یه سری اطلاعات اولیه به یکی از دفاتر مهاجرتی رفتم.
اکثر چیزهایی که میگفت رو میدونستم الا اینکه در مورد دانشگاهی که قبل از اقدام توش درس خوندی حرفی زد که خواستم اینجا طرح کنم نظر دوستان رو بدونم.
میگفت اگر در دانشگاه ازاد و غیرانتفاعی درس بخونی و بخواهی اقدام به گرفتن پذیرش بکنی شانس بالاتره نسبت به اینکه دانشجوی علمی کاربردی باشی.
ممنون میشم اگر دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند به من بگند.
سلام. والا میدونم اگر کارشناسی پیوسته بخونید برای دانشگاه های برتر آلمان بهتره ولی برای بقیه (حتی دانشگاه های خوب) مشکل خاصی نیست! فقط چند دانشگاه برتر آلمان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رو قبول نمی کنن یا سخت و با توجیه و مکاتبه قبول می کنند.اتفاقا جناب محسن یکی از Advisorهای محترم این سایت از همین علمی کاربردی به دانشگاه معتبر Bonn رفتن. مهمترین شاخص سوال شما چک کردن نام دانشگاه در سایت آنابین هست که نباید -H باشه.هم آزاد هم غیر انتفاعی و هم علمی کاربردی -/+H هستن. از این پست به بعد این تاپیک رو مطالعه کنید به اونجا ارتباط داره سوالتون و من قبلا مفصل تحقیق کرده بودم و دوستانم جواب دادن.
با تشکر
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم