17-09-2014, 09:12 PM
قدم بیست و نهم: یادگیری زبان فنلاندی:
دوستان خوبم برای یادگیری زبان فنلاندی چند راه دارد:1- اگه دانشگاه شما فنلاندی زبان هست که راحت به شما همه سطوح یادگیری زبان فنلاندی را ارائه می دهند
2- اگر دانشگاه شما مثل دانشگاه من سوئدی زبان هست که باید کلی بگردید تا یک کورس فنلاندی سطح 1 برگذار کنند
3- میتونید با پرداخت ماهی 50 یورو به مدارس اموزش فنلاندی برید
راه دیگر هم پیدا کردن معلم خصوصی یا یکی هست که به شما رایگان تدریس کند در ازای ان مثلا شما فارسی به ایشان یاد بدید
سایت italki.com روش خوبی رو برای یادگیری زبانهای مختلف طراحی کرده. در این سایت ادمای زیادی هستند که به طور رایگان و یا پولی حاضرند در یادگیری زبان به شما کمک کنند. اگر در این سایت ثبت نام کنید، میتوانید شما هم از بقیه یاد بگیرید یا به بقیه یاد بدید.
مثلا خود من اونجا زبان انگلیسی یاد میدم، و فنلاندی یاد میگیرم. برای یادگیری زبان جدید داشتن یک معلم خیلی مفیده. از طریق italki برای تقریبا هر زبانی معلم پیدا کنید، و از طریق اسکایپ آن زبان را تمرین کنید.
اگر هم نخواهید هزینه کنید میتوانید سوالهایتان را در انجمنها بپرسید تا دیگران به طور رایگان راهنماییتان کنند.اگر از طریق این لینک در italki ثبت نام کنید، ده دلار اعتبار اولیه به حساب شما هدیه میدهند، و ده دلار هم به حساب من.
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]