17-09-2014, 10:14 PM
(17-09-2014, 01:12 PM)'Elmira98' نوشته:بهله ....
مرسي دوست عزيز اما قضيه اصن دوست پيدا كردن و اينا نيست. دوست خودش اتومات پيدا ميشه ، خوب و بد داره اما پيدا ميشه. با شناختي كه از خودم دارم شخصيتم اجتماعيه و دوستان زيادي دارم. از اين نظرا مشكلي ندارم . دلتنگي فقط برا خانوادمه.
هيچ دوستي جاي خانواده رو نميتونه بگيره.
تجربه ي غربت هم نداشتم.
اما خب تو پست قبليمم گفتم : ( آدم تا پاش به مقصدش نرسه نميتونه در مورد حال و روزش قضاوت كنه. ... آمادگي قبل از سفر و آمار مقصد رو داشتن هم خيلي موثره )
نه بهشتي تو ذهنم نساختم. اين اجازه رو هم نميدم حس دلتنگي منو از هدفم دورم كنه. [img]images/smilies/smile.gif[/img]
Viel Glück
سلام دوست خوبم
من حدود 1 ماه هست که امدم فنلاند و قبلشم از خانوادم هیچوقت دور نبودم! بنظر من ارتباطاتی مثل وایبر و اسکایپ باعث شدند که فاصله بین ادما کم بشه فقط کافی هست همیشه به اینده فکر کنی و به این نکته که باید باعث افتخار خانواده بشی
اینکه همش بگی وای الان تنها هستم خانواده چکار می کنند و ... فقط باعث میشه هم به خودت و هم به خانوادت ضربه بزنی
احساس دلتنگی کاملا طبیعی هست ولی نباید موجب ازار خودت و خانوادت بشه
همه جا ادم خوب و بد داره کافی هست یک دوست خوب پیدا کنی تا بتونی در خارج از کشور احساس تنهایی و غربت کمتری بکنی
کاملا درسته اینجا بهشت نیست البته همه جا مزایا و معایبی دارد ولی با چشم باز بیای بهتر هست
شاد باشی
من حدود 1 ماه هست که امدم فنلاند و قبلشم از خانوادم هیچوقت دور نبودم! بنظر من ارتباطاتی مثل وایبر و اسکایپ باعث شدند که فاصله بین ادما کم بشه فقط کافی هست همیشه به اینده فکر کنی و به این نکته که باید باعث افتخار خانواده بشی
اینکه همش بگی وای الان تنها هستم خانواده چکار می کنند و ... فقط باعث میشه هم به خودت و هم به خانوادت ضربه بزنی
احساس دلتنگی کاملا طبیعی هست ولی نباید موجب ازار خودت و خانوادت بشه
همه جا ادم خوب و بد داره کافی هست یک دوست خوب پیدا کنی تا بتونی در خارج از کشور احساس تنهایی و غربت کمتری بکنی
کاملا درسته اینجا بهشت نیست البته همه جا مزایا و معایبی دارد ولی با چشم باز بیای بهتر هست
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]