18-09-2014, 10:20 AM
سلام، من تا جاییکه میدونم و حدس می زنم میگم تا اگر اشکالی بود دوستان هم نظرشونو بگن.
مدرک فنی و حرفه ای برای داخل تراش /مخروط تراش
فقط اگر داخل تراش و مخروط تراش مدارک جداگانه دارند در دو سطر جدا حتما بنویسید.
من اگر چه برقی هستم در این چیزا ناوارد ولی [img]images/smilies/blush.gif[/img] یک ترجمه ناشیانه فقط برای مثال فرمتش می نویسیم:
5- بلد نبودم ولی تا جاییکه گشتم فکر کنم میشه Master Reviewer
6- استاد پروژه یعنی چی؟!! اگر حالا یک پروژه ای باشه که دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم میشه گفت مثلا project's instructor
1- founding board member of society of robotics
2- editorial board member of "Journal of Robotics"
3- member of society of robotics
4- در بخش skills and abilities رزومتون فقط باید بگید مثلا: تراشکاری یا داخل تراش با مدرک سازمان فنی و حرفه ای ایران یا به این فرمت: 2- editorial board member of "Journal of Robotics"
3- member of society of robotics
مدرک فنی و حرفه ای برای داخل تراش /مخروط تراش
فقط اگر داخل تراش و مخروط تراش مدارک جداگانه دارند در دو سطر جدا حتما بنویسید.
من اگر چه برقی هستم در این چیزا ناوارد ولی [img]images/smilies/blush.gif[/img] یک ترجمه ناشیانه فقط برای مثال فرمتش می نویسیم:
- cone-type face milling with certificate from Iran Technical and Vocational Training Organization (TVTO)
بقیه اطلاعات رو نباید بنویسید! خود مدرک رو باید بدین ترجمه کنن.5- بلد نبودم ولی تا جاییکه گشتم فکر کنم میشه Master Reviewer
6- استاد پروژه یعنی چی؟!! اگر حالا یک پروژه ای باشه که دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم میشه گفت مثلا project's instructor
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم