(18-09-2014, 01:14 AM)'farzad_7600' نوشته: سلام
من یه سوال داشتم اگه میشه راهنمائیم کنید
من شهریور سال گذشته مدرک ارشدمو گرفتم و توی مهرماه برای کاریابی ثبت نام کردم، الان میخوام اقدام کنم تا مدرکمو آزاد کنم، یک سال تمام از مدرکم گذشته و 11 ماه هم هست که برای کاریابی ثبت نام کردم، باید بعد 6 ماه یا یک سال از مدرکم ثبت نام میکردم؟ یا اینکه الان میتونم اقدام کنم؟ مشکلی برام پیش نمیاد؟ کسی هست که همچین شرایطی داشته باشه.
سلام. شما بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی کاریابی ثبت نام کردین که معمولا برای آزادسازی مدرک 6 ماه بعدش اینکارو می کنن ولی مهم نیست و شما برای کاریابی هر زمانی میتونید اقدام کنید ولی باید حتما 6 ماه هم منتظر کار باشید که جمعا میشه یک سال. شما 11 ماه از ثبت نامتون گذشته و احتمالا باید یک ماه صبر کنید آخه شاید بگن برای آزاد سازی مدرک باید از 6 ماه بعد از فارغ التحصیلیتون محسوب بشه. احتمالا حتی اگر دفتر کاریابی هم به اداره کار نامه بده خود اداره کار به دانشگاه نامه نمیده. چون مورد شما یکمی خاص شده به نظر من ارزششو داره یه تلاشی بکنید شاید زیاد گیر ندادن و الان اداره کار نامه دانشگاه رو زد![img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم