18-09-2014, 01:31 PM
(18-09-2014, 01:01 PM)'butterfly' نوشته:میشه لطف کنید بگید کدوم بند یا ماده قانون عدم کاریابی می گه شش ماه بعد از فارغ التحصیلی باید تو اداره کار ثبت نام کرد؟ متاسفانه اکثر افراد بدون مطالعه کامل قانون برداشت های شخصی خودشون از این قانون می نویسند.
خودم پارسال که می خواستم از این قانون برای آزاد کردن مدارکم استفاده کنم تو اون یکی فروم دوستان نوشته بودند که فقط شش ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت هست که برای آزاد کردن مدرک از این روش استفاده کرد و اگه از فارغ التحصیلی مدت بیشتری گذشته باشه نمیشه. خوشبختانه من خودم بخشنامه مربوط به این قانون مطالعه کردم و به خاطر اطلاعات نادرست بقیه تصمیم نادرستی نگرفتم.
آقای پاشایی عزیز محض اطلاعتون هیچ جای این قانون ننوشته که شش ماه عدم کاریابی باید شش ماه بعد از فارغ التحصیلی باشه.
پ.ن: این پست صرفا جهت آگاه سازی شما و سایر دوستان تازه وارد به فروم می باشد و هیچ گونه جنبه انتقادی ندارد.
امید آنکه دوستان تازه وارد فروم قبل از ارسال سوال های تکراری زحمت خوندن 5 تا پست و جستجو در اینترنت داشته باشند.
من سوالات قبلی رو خوندم ولی توی جوابها دیدم که باید از مدرک ارشد یک سال گذشته باشه، چون من با فاصله یک ماه بعد از گرفتن مدرک، توی موسسات کاریابی ثبت نام کردم و چنین موردی هم به چشمم نخورد، دوباره این سوال رو مطرح کردم و فکر نکنم مطرح کردن سوال هم مشکلی داشته باشه. حالا شما که قوانین عدم کاریابی رو مطالعه فرمودید میشه لطف کنید و راهنمایی بفرمائید که من اگه الان یا یک ماه دیگه اقدام کنم دچار مشکل میشم یا خیر؟ (ممنون از توجه دوستان)