18-09-2014, 07:44 PM
(17-09-2014, 12:59 AM)'mehran28' نوشته: با سلامسلام بر شمااولا که ضمن خوش آمد گویی به شما به سایت آکادمیا کافهشانس شما با این مورد که بین کائدی خوب اگر بتونی نمره زبان بالا بگیری احتمال گرفتنا هست اما نه فول فاند ممکن ازدنشگاه کمک هزینه تحصیلی بگیری. در کّل واسه رشته شما دانشگاههای زیادی هستن که در هلند میشه اقدام کرد.
من 23 سالم هست و لیسانس نرم افزار کامپیوتر با معدل 15.30 از دانشگاه آزاد
رزومه کاری خوبی دارم و رزمه درسیم هم بد نیست در مسابقات برنامه نویسی زمان دبیرستان نفر 6 استان خودم شدم و همچنین با رتبه 3 و تراز 9000 تخصصی در کنکور قبول شدم(کنکور دانشگاه آزاد)
روی 2 تا مقاله دارم کار می کنم تا 1سال دیگه تو کنفرانس های داخلی به ثبت میرسونمشون.
نمره زبانم هم دارم سعی میکنم 90-95 به بالا ببرم.
می خواستم بپرسم با این رزومه در حال حاضر شانسی برای پذیرش درمقطع فوق لیسانس رشته کامپیوتر-هوش مصنویی رو دارم با نه؟ و اگه دارم چقدر احتمال داره بتونم فاند یا بورسیه تحصیلی بگیرم؟
بیشتر دانشگاه tudelft هلند مد نظرم هست و یا دانشگاههای دیگه در همین سطح در کشور هلند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public