18-09-2014, 11:10 PM
(18-09-2014, 10:19 PM)'alejafar' نوشته:سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته ریاضی گرایش متروید با معدل بالای 19 هستم با توجه به اینکه دکترای رشته مون در ایران نیست و در جهان فقط در جاهای خاصی هست و در کانادا فقط در دانشگاه واترلو هست . می خواستم بدونم با توجه به اینکه رشته ما که تو دنیا دانشجوی کم دارد امکان هستش در دانشگاه واترلو پذیرش گرفت. پایان نامه هم در مورد مقاله استاد اونجاس. لطفا به من کمک کنید.ممنون
سلام دوست عزیز
والا معدل بسیار خوبی دارید بنظر من اگه استاد پیدا کنید و نمره زبان لازم را هم داشته باشید نباید مشکلی داشته باشید
البته دوست خوب رشته و معدل لیسانس خودتون را نفرمودین؟ اگه رشته یکسانی داشتی و معدل لیسانستونم به همین خوبی هست من امید زیادی دارم از کانادا بورس بگیرید
اگه یک مقاله ای اس ای درست حسابی هم چاشنی کنید عالی می شود
والا معدل بسیار خوبی دارید بنظر من اگه استاد پیدا کنید و نمره زبان لازم را هم داشته باشید نباید مشکلی داشته باشید
البته دوست خوب رشته و معدل لیسانس خودتون را نفرمودین؟ اگه رشته یکسانی داشتی و معدل لیسانستونم به همین خوبی هست من امید زیادی دارم از کانادا بورس بگیرید
اگه یک مقاله ای اس ای درست حسابی هم چاشنی کنید عالی می شود
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]