19-09-2014, 06:02 AM
(16-09-2014, 02:12 PM)'Alex electric' نوشته: Hey friends .
thats my cv . Which university i have chance to go there with found .
electrical engineering
gpa:3.1
gre:v:154 q :169 w:4
toefl: s:26 l:27 r :28 w:25
paper :4 isi
last 2 years gpa :3.9
سلام . به فروم خوش امدید
لطفا ارسالهای خودتون رو به فارسی بفرستید
نمره GRE و تافل شما خوبه. همچنین اگه مدرکتون لیسانس هست این تعداد مقاله بسیار خوب هست (اگر دانشگاهتون هم تهران یا شریف بوده باشه نقطه مثبت دیگه ای هست). به نظرم با استادهای مرتبط با گرایشتون حتما ارتباط برقرار کنید. چون دانشجوی لیسانس با این تعداد مقاله حتما به چشم میاد. در کل به نظرم شما برای دانشگاههای خوب امریکا (حدودی رنک ۳۰ تا ۸۰) شانس خوبی دارید
لطفا ارسالهای خودتون رو به فارسی بفرستید
نمره GRE و تافل شما خوبه. همچنین اگه مدرکتون لیسانس هست این تعداد مقاله بسیار خوب هست (اگر دانشگاهتون هم تهران یا شریف بوده باشه نقطه مثبت دیگه ای هست). به نظرم با استادهای مرتبط با گرایشتون حتما ارتباط برقرار کنید. چون دانشجوی لیسانس با این تعداد مقاله حتما به چشم میاد. در کل به نظرم شما برای دانشگاههای خوب امریکا (حدودی رنک ۳۰ تا ۸۰) شانس خوبی دارید
(19-09-2014, 12:00 AM)'ardavan' نوشته: سلام به همه ی دوستان
سوالی داشتم خدمت شما
بنده دانشجوی ترم 5 مهندسی برق قدرت در دانشگاه ارومیه هستم. با توجه به این که معدل بنده تا به اینجا 15.69 هست
و نمره ی تافل بالای 90 هم دارم شانسی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا دارم؟
به احتمال خیلی زیاد اسمم تو یه مقاله باشه
سلام
با توجه به اینکه معدل لیسانس بسیار مهمه و اینکه هنوز ترم ۵ هستید حتما پیشنهاد میکنم تا جای ممکن معدلتون رو بالا ببرید.
اگر بحث فقط سر گرفتن پذیرش باشه بله شانس دارید.
همونطور که میدونید فاند برای مستر کم و بسیار رقابتی هست. اگر براتون فاند مهمه حتما باید معدلتون بالاتر بره و نقاط دیگه رزومه خودتون رو هم بهش توجه کنید
با توجه به اینکه معدل لیسانس بسیار مهمه و اینکه هنوز ترم ۵ هستید حتما پیشنهاد میکنم تا جای ممکن معدلتون رو بالا ببرید.
اگر بحث فقط سر گرفتن پذیرش باشه بله شانس دارید.
همونطور که میدونید فاند برای مستر کم و بسیار رقابتی هست. اگر براتون فاند مهمه حتما باید معدلتون بالاتر بره و نقاط دیگه رزومه خودتون رو هم بهش توجه کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge