19-09-2014, 09:29 PM
(19-09-2014, 10:51 AM)'نگین میرخسروی' نوشته:سلام
در مورد هلند اطلاعی ندارم
اما در مورد فرانسه مساله ای به اسم فاند وجود نداره چون تحصیل در فرانسه رایگان هست و در نهایت شمایاد هزینه های زندگی و هزینه بیمه و.. دانشگاه که در حدود 300-500 یورو سالیانه میشود را بپردازید به خصوص در مقطع ارشد در ضمن کمک هزینه هایی مثل کف . بورسیه های اراسموس و غیره .... وجود دارند بعضا ممکن است scholarship هایی وجود داشته باشند که بعد از ورود به دانشگاه شما بتوانید شامل آنها بشوید .
ممنون از جوابتون ولی...
من برای رشته فاینانس یا اقتصاد میخوام اپلای کنم عمده بیزینس اسکول هایی ک هستن شهریه دارن. شهریشون هم از 10000 هزار یورو تا 20000 یورو در سال متغیره!! ( یا حداقل من فقط دانشگاه هایی رو ک به انگلیسی این رشته ها رو تدریس میکنن میشناسم اینجوریه! اگه اطلاعات دیگه ای دارید بدید ممنون میشم!)
ولی سوال اصلی من این بود ک برای گرفتن اسکولارشیپ خود بیزینس اسکول عمدتن این رو میخوان ک جزو 5%-10% برتر کلاس بوده باشی! ثابت کردن این قضیه چجوریه؟
من برای رشته فاینانس یا اقتصاد میخوام اپلای کنم عمده بیزینس اسکول هایی ک هستن شهریه دارن. شهریشون هم از 10000 هزار یورو تا 20000 یورو در سال متغیره!! ( یا حداقل من فقط دانشگاه هایی رو ک به انگلیسی این رشته ها رو تدریس میکنن میشناسم اینجوریه! اگه اطلاعات دیگه ای دارید بدید ممنون میشم!)
ولی سوال اصلی من این بود ک برای گرفتن اسکولارشیپ خود بیزینس اسکول عمدتن این رو میخوان ک جزو 5%-10% برتر کلاس بوده باشی! ثابت کردن این قضیه چجوریه؟