20-09-2014, 09:04 AM
ممنون مایک عزیز
اگه بحث دانشگاه رو بذاریم در مورد کانادا تا جایی که از سایت cic.gc.ca فهمیدم phd stream امسال سال آخرش بوده-تا تاریخ ژانویه 2015 (البته فکر کنم ایالتی هنوز پابرجا باشه ولی اون بعد از 4 ساله) و اینجور جریان ها هم خیلی کم منجر به نتیجه شده چون نظر اداره ی مهاجرت/اقامت چیز دیگری است
تنها مورد باقی مونده fsw هست که اون هم محیط زیست جزو رشته ها نیست
در مورد سازمان مربوطه که یه سازمان محیط زیست میشه از دوست کانادایی سابقی شنیدم که تعدیل نیرو داشتن و نخست وزیر هارپر سیاست هاش در جهت تضعیف این بخش بوده
این وسط برای من نوعی هم پروژه ای که زیاد بار علمی نداشته باشه هم به نوعی ضعف تو پرونده ام حساب میشه گرچه معلوم نیست در آینده چی بشه و به چه سمت و سویی بکشه
در کل نظرات شما کاملا مستدل و قابل بحث است ولی برای خودم هنوز گوشه ای تردید وجود داره و دوست داشتم در اینجا بحث بشه که برای بچه ها و دوستان در اینده ممکنه بحث ها مفید باشه
اگه بحث دانشگاه رو بذاریم در مورد کانادا تا جایی که از سایت cic.gc.ca فهمیدم phd stream امسال سال آخرش بوده-تا تاریخ ژانویه 2015 (البته فکر کنم ایالتی هنوز پابرجا باشه ولی اون بعد از 4 ساله) و اینجور جریان ها هم خیلی کم منجر به نتیجه شده چون نظر اداره ی مهاجرت/اقامت چیز دیگری است
تنها مورد باقی مونده fsw هست که اون هم محیط زیست جزو رشته ها نیست
در مورد سازمان مربوطه که یه سازمان محیط زیست میشه از دوست کانادایی سابقی شنیدم که تعدیل نیرو داشتن و نخست وزیر هارپر سیاست هاش در جهت تضعیف این بخش بوده
این وسط برای من نوعی هم پروژه ای که زیاد بار علمی نداشته باشه هم به نوعی ضعف تو پرونده ام حساب میشه گرچه معلوم نیست در آینده چی بشه و به چه سمت و سویی بکشه
در کل نظرات شما کاملا مستدل و قابل بحث است ولی برای خودم هنوز گوشه ای تردید وجود داره و دوست داشتم در اینجا بحث بشه که برای بچه ها و دوستان در اینده ممکنه بحث ها مفید باشه
(20-09-2014, 08:47 AM)'M1KE' نوشته: دانشگاه تورنتو خیلی دانشگاه معروف تری هست و مخیط زیست هم در مقایسه با معدن به طور متوسط زمینه های کاری بیشتری براش فراهم هست. یک زمانی شما گزینه ای رو انتخاب می کنید که خیلی چنگی به دل نمی زنه و از سوی دیگه ای گزینه خیلی عالی در جای دیگه براتون فراهم هست در این شرایط شاید ارزش اون رو داشته باشه که ریسک کنید و جای خودتون رو عوض کنید. ولی وقتی گزینه دوم در مقایسه با اولی اگر بدتر نباشه خیلی هم بهتر نباشه، به نظرم بهتره همونی که نقد هست رو بچسبید. در کانادا به هر حال می تونید از روش PhD Stream برای اقامت اقدام کنید و به شکل مستقیم و غیر مستقیم با جامعه علمی و بازار کار آمریکا هم در ارتباط بیشتری خواهید بود. اینکه مسیر پروژه مشخص باشه به نظرم به خودی خود چیز بدی نیست. خیلی از دانشجوهای دکترا تا مدت ها نمی دونند دقیقا می خوان چه کار کنند و اینکه شرخ خدمات کارتون مشخص باشه خیلی شما رو جلو میاندازه. با اون سازمان هم ممکنه بتونیسد لینک هایی رو برقرار کنید.