20-09-2014, 11:18 PM
(20-09-2014, 07:28 PM)'bahareh_cs' نوشته: با سلام
ممنون میشم نظرتون رو راجع به وضعیت من بگید و راهنماییم کنید برای کدوم رنکهای آمریکابرای مستر رشته computer science با فاند کامل یا حداقل فاند معقول شانس دارم.
کارشناسی: دانشگاه شهید بهشتی- علوم کامپیوتر- معدل 15/10 (حدود 2/8 از 4)
تافل: 111 (w:26 -listening and reading:29 -speaking:27)
gre: 317 -کوانت: 161- وربال: 156 - w: 4
معدل لیسانس شما یک مقدار پایینه، اما خوشبختانه نمره GRE شما خوبه، هر چند که خیلی عالی نیست. یک نکته دیگه که باید مدنظر داشته باشید اینه که گرفتن فاند برای دوره کارشناسی ارشد مشکلتر از دوره دکتراست. به همین خاطر به نظر من شانس شما برای پذیرش و فاند معمولیه.
ما در سایت امکانی اضافه کردیم که شما خودتون میتونید شرایطتون رو در قسمت «شانس پذیرش» از منوی بالای صفحه وارد کنید و نتایج مشابه رو ببینید. من شرایط شما رو وارد کردم و فقط یک مورد وجود داره که از دانشگاه Oregon State پذیرش و فاند گرفتهاند. خودتون میتونید در این لینک ببینید. به نظر من احتمال داره که بتونید از رنک ۵۰ تا ۱۰۰ پذیرش و فاند بگیرید.
ما در سایت امکانی اضافه کردیم که شما خودتون میتونید شرایطتون رو در قسمت «شانس پذیرش» از منوی بالای صفحه وارد کنید و نتایج مشابه رو ببینید. من شرایط شما رو وارد کردم و فقط یک مورد وجود داره که از دانشگاه Oregon State پذیرش و فاند گرفتهاند. خودتون میتونید در این لینک ببینید. به نظر من احتمال داره که بتونید از رنک ۵۰ تا ۱۰۰ پذیرش و فاند بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.