به نظرم بهشون بگین که خیر فاندی ندارین و اگر ایشون بتونند فاندی (حال به هر شکل از TA گرفته تا RA) رو در اختیار شما بگذارند ارش استقبال می کنید. اگر که بدون فاند استاد هم می تونید تحصیل کنید (حال یا با گرفتن فاند از جایی به غیر از استاد یا هم که با هزینه شخصی) در اون صورت می تونید در ادامه ایمیل توضیح بدین که در جستجوی شکل های دیگر فاند از منابع دیگر هم هستین. اگر چنین امکانی وجود نداره فقط همون جمله اول رو بگین.
در کل ایشون به طور مشخص نگفتن که فاند ندارن فقط پرسیدن که خودتون فاند دارین یا خیر. معمولا استادهایی این سوال رو می پرسن که یا منابع فاندشون محدود هست (احتمال فاند جزئی وجود داره) یا هم که می خواهند کلا ببینند اگر احتیاج ندارید به فرد دیگری بدهند وگرنه استادهایی که هیچ فاندی نداشته باشند معمولا از همون ابتدا میگن که چیزی ندارند. پاسخ استاد به سوالی که در بالا اشاره کردم هرگونه شک و شبهه ای رو در این زمینه برطرف می کنه و تکلیف شما با ایشون مشخص میشه.
در کل ایشون به طور مشخص نگفتن که فاند ندارن فقط پرسیدن که خودتون فاند دارین یا خیر. معمولا استادهایی این سوال رو می پرسن که یا منابع فاندشون محدود هست (احتمال فاند جزئی وجود داره) یا هم که می خواهند کلا ببینند اگر احتیاج ندارید به فرد دیگری بدهند وگرنه استادهایی که هیچ فاندی نداشته باشند معمولا از همون ابتدا میگن که چیزی ندارند. پاسخ استاد به سوالی که در بالا اشاره کردم هرگونه شک و شبهه ای رو در این زمینه برطرف می کنه و تکلیف شما با ایشون مشخص میشه.
(20-09-2014, 11:06 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان من در جواب این ایمیل باید بگم خودم فاندی ندارم درسته؟Thank you for your interest. Do you have funding for your studies?
خب با توجه به صحبتهای دوستان در فروم متوجه شدم اگه استادی هم فاند نده ولی دانشگاه ساپورت کنه ، مشکلی از نظر هزینه نخواهم داشت، می تونم به استاد بگم مدارک را برای دانشگاه میفرستم و از فاندی که دانشگااه بهم می ده استفاده می کنم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -