22-09-2014, 02:55 PM
(22-09-2014, 12:08 AM)'M1KE' نوشته: کل مجله هایی که در تامسون رویترز ایندکس شدن حدود 12000 تاست. در این صفحه در قسمت بالای صفحه می تونید در قسمت search اسم کامل مجله یا بخشی از اون یا شماره ISSN اون رو وارد کنید تا ببینید در لیست هست یا خیر. در پایین همون صفخه یک فهرست موضوعی وجود داره (مهندسی، هنر، پزشکی، بیولوژی، کشاورزی، علوم انسانی و غیره) که حدود 12-10 تا شاخه علمی رو تفکیک کرده. روی هر کدوم که کلیک وارد یک صفحه ای میشین که در اونجا اگر روی گزینه دوم (View Journal List) کلیک کنید فهرست کامل مجله های اون زمینه علمی خاص رو نشون میده. با توجه به اینکه کل مجله ها حدود 12000 تا و تعداد شاخه ها هم حدود 12-10 تاست، تعداد مقاله هایی که در هر زمینه قرار گرفته حدود 1000 تاست. منتهی مثلا همه مهندسی ها در یک فهرست 1000 تایی هست و تفکیک شون نکرده و همین طور به ترتیب حروف الفبا هستند.
خیلی از مجله های معروفی که در تامسون ایندکس شدن رو در جاهایی مثل Elsevier می تونید پیدا کنید. پیشنهاد من اینه که به فهرست مجله های sciencedirect مراحعه کنید. از سمت چپ صفخه فیلتر موردنظر رو اعمال کنید. مثلا فقط تیک مربوط به Energy رو که زیر مجموعه Physical Sciences and Engineering قرار داره رو بزنید و Apply کنید. در این صورت فقط 23 تا مجله که مربوط به حوزه انرژی هستند نشون داده میشه. با کلیک روی عنوان هر مجله و رفتن به About Journal می تونید Impact Factor اون رو در صورت وجود ببینید.
ممنون بابت توضیحاتی که دادید اما من دوست دارم ژورنال های غیر الزویر هم چک کنم شاید جایی را پیدا کردم که زودتر اکسپ گرفتم. من یک لیست دیگه رومیخواستم مثلا تو سایت http://pic.sagepub.com در بالای صفحه رتبه ژورنال را در بین ژورنالهای مهندسی مکانیک زده اون لیست مد نظر منه. شاید باید عضو تامسون بشیم تا این لیست دستمون بیاد؟