23-09-2014, 07:59 AM
(23-09-2014, 01:37 AM)'m_abasi' نوشته: سلام خدا قوت
من یه مشکل بزرگ دارم واصلا نمیدونم باید چیکار کنم
بخاطر مشکلات فراوانی که تو تقریبا10 سال اخیر داشتم نمراتم به شکل خیلی وحشتناکی پایین بود خدارا شکر تازه مشکلاتم حل شده و فکر و ذکرم شده درس سه ترم دیگه دانشگاهم تموم میشه رشته الهیات هستم
الان با این اوضاع میخوام برم مدرک دیپلمم رو عوض کنم و تجربی بخونم باید درسای اختصاصی رو پاس کنم که زیاد نیستن الان من باید معدل دیپلمم حداقل چندباشه که بتونم بورسیه بگیرم برای دانشگاه ملی سیول؟؟؟؟و کنکور باید رتبم چند بشه؟ وآیا مدرسه ای که درس خوندی و دیپلم گرقتی تاثیری داره ؟؟؟
ومراحل گرفتن بورسیه چجوریه؟
و از همه مهمتر در دانشگاه سیول چه رشته هایی داره؟؟
ممنون میشم زود بهم جواب بدید
دروود بر شما.
دانشگاه ملی سئول یکی از بهترینهای اسیا و دنیاست و اکثر رشته های رو پوشش میده از علوم و مهندسی تا مدیریت و پزشکی.
برای بورس شدن باید نمرات مناسب و معدل و نمره زبان و مقالات در ژورنالهای معتبر مناسبی داشته باشی.
شما از ذکر معدلت خودداری کردی اما تا اونجا که میدونم حداقلهای بالایی این دانشگاه داره.
خیلی مدرسه و نامش مهم نیست مهم اینه که شما چه توانایی هایی از خودت نشون دادی.
مراحل هم اگر برای لیسانس بخوای بری باید از طریق سفارت پیگیر باشی و برای مقاطع دکتری و ارشد با استادها مکاتبه کنید. مطالب فروم و تاپیک کره رو بدقت بخون دستت میاد.
ازاد اندیش باشی
دانشگاه ملی سئول یکی از بهترینهای اسیا و دنیاست و اکثر رشته های رو پوشش میده از علوم و مهندسی تا مدیریت و پزشکی.
برای بورس شدن باید نمرات مناسب و معدل و نمره زبان و مقالات در ژورنالهای معتبر مناسبی داشته باشی.
شما از ذکر معدلت خودداری کردی اما تا اونجا که میدونم حداقلهای بالایی این دانشگاه داره.
خیلی مدرسه و نامش مهم نیست مهم اینه که شما چه توانایی هایی از خودت نشون دادی.
مراحل هم اگر برای لیسانس بخوای بری باید از طریق سفارت پیگیر باشی و برای مقاطع دکتری و ارشد با استادها مکاتبه کنید. مطالب فروم و تاپیک کره رو بدقت بخون دستت میاد.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public