23-09-2014, 08:04 AM
(22-09-2014, 02:18 PM)'ermia_p' نوشته: با سلام و خسته نباشین به دوستان عزیز شرمنده من یه سوال داشتم شما همش میگین باید حدود 600یورو داشته باشین واسه رفتن به المان مگه کسی رو که بورسیه میکنن دانشگاه هزینه ی خوابگاه و غذاشونو نمیده اگه نمیده پس فرقش چیه با کسی که بدون بورسیه میره المان درس میخونه در حالی که میگن درس خوندن در المان رایگانه
یه سوالی دیگه قضیه فاند چیه اخه خوندم حدود 1200یورو میدن اگه خرج زندگی 600 یورو باشه پس یه پولی هم واسه دانشجوهام میمونه
ببخشید که طولانی شد و شایدم سوالام ابتدایی یا اشتباه باشه
خدا یاورتون
دوست عزیز
منظور کاربران و یا بنده این بوده که شما اگر مقطع لیسانس و یا فوق باشی نمیشه بورس بشی در واقع یه قانونه که به فردی کمک هزینه نمیده. بنابراین باید از جیب خرج کنی. برای دوره دکتری هم من بعضاً دیدم که دوستان با هزینه شخصی میرن. اما اگر بورس بهت تعلق بگیره که در بازه 1200-1800 یورو در ماه است خب به طبع شانست بیشتره که پولی رو ذخیره کنی همانطور که خودت در بالا گفتی.
منظور کاربران و یا بنده این بوده که شما اگر مقطع لیسانس و یا فوق باشی نمیشه بورس بشی در واقع یه قانونه که به فردی کمک هزینه نمیده. بنابراین باید از جیب خرج کنی. برای دوره دکتری هم من بعضاً دیدم که دوستان با هزینه شخصی میرن. اما اگر بورس بهت تعلق بگیره که در بازه 1200-1800 یورو در ماه است خب به طبع شانست بیشتره که پولی رو ذخیره کنی همانطور که خودت در بالا گفتی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public