24-09-2014, 02:22 AM
روی کاغذ شما برای هر کدوم از 50 شغلی که در این صفحه زیر عنوان "Eligible Occupations" اومده می تونید اقدام کنید به شرطی که در 10 سال اخیر در اونها دست کم 1 سال به صورت تمام وقت (یا معادل اون به صورت پاره وقت) کار کرده باشید و بابتش حقوق گرفته باشید یا هم که از یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی معتبر داشته باشید. تا جایی که اطلاع دارم در حال حاضر می بایست برای اون کار سابقه بیمه هم داشته باشین تا قبول بشه و صرف یک نامه سابقه کار از یک شرکت کفایت نمی کنه.
در کنار سابقه کار می بایست مدرک زبان انگلیسی هم داشته باشید. اگر حداقل ها رو داشته باشید میشه جزئیات رو از سایتی که اشاره کردم دقیق تر نگاه کرد چون اینها به صورت پیوسته به روز میشن. اگر به برنامه امسال نرسید به از سال آینده برنامه مهاجرتی دیگه ای برقرار میشه که به روش سریع معروف هست و به نظرم بهتره بیشتر پیگیر اون باشین.
در کنار سابقه کار می بایست مدرک زبان انگلیسی هم داشته باشید. اگر حداقل ها رو داشته باشید میشه جزئیات رو از سایتی که اشاره کردم دقیق تر نگاه کرد چون اینها به صورت پیوسته به روز میشن. اگر به برنامه امسال نرسید به از سال آینده برنامه مهاجرتی دیگه ای برقرار میشه که به روش سریع معروف هست و به نظرم بهتره بیشتر پیگیر اون باشین.
(24-09-2014, 01:58 AM)'H6345' نوشته: گروه شغلی مدیران تولید در فدرال رشته صنایع میتونه اقدام کنه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -