(24-09-2014, 11:01 AM)'blur' نوشته:بله به مرور درست میشه فقط باید به خودتون بقبولونید که باید به انگلیسی خوندن عادت کنید و دنبال راه های دررو نباشیدچون میگین وقتتون زیاده یه مدت براحتی می تونید زبان عمومی کار کنید کلاس برید یا خودتون کار کنید و به انگلیسی گوش دادن و خوندن و نوشتن کمی عادت کنید. مثلا در حال نت گردی اگر به یه مطلب جالب نه چندان طولانی انگلیسی برخوردین از روش رد نشین بخونید، پادکست گوش بدین که لسینینگ برا تافل خیلی مهمه.
در مورد گرامر که می دونید مستقیم تو امتحان نیست و فقط برای نوشتن رایتینگ به کارتون میاد اونم در حد بیسیک بنابراین از هر کتابی که دوست داشتین می تونید بخونید، اما اینکه الان بشینید گرامر بخونید فایده زیادی نداره اول شروع کنید به نوشتن، به جملاتی که تو متنها می خونید بیشتر دقت کنید بعد از اینکه اتوماتیک نوشتن رو شروع کردید و کمی روان شدید بعدش یه نگاهی هم به گرامر بندازید، خیلی هم فراره و سریع فراموش میشه باید حتما بکار ببندید.
خیلی ممنونم از راهنماییتون
من ازمون سطح ندادم اما کمه کم سطحم متوسط رو به بالاست اما وسواس دارم ترس دارم از نوشتن از ترجمه کردن . احساس میکنم هرچی بنویسم و ترجمه کنم غلطه ! دلیلشم اینه که میام یه متنی رو اول خودم ترجمه میکنم و بعد ترجمه کتاب رو نگاه میکنم . میبینم کلا دو تا داستان متفاوته. تا حالا صدبار امتحان کردم همش یه چیز دیگه از اب درمیاد . مفهوم تقریبا یکیه اما تو کلمات کیلیدی فرق داره مخصوصا تو متون علمی - مبهم یا تخصصی ..
گرامر رو زمانی که برای کنکور میخوندم تا سطح پیشرفته تموم کردم ولی هنوز احساس ضعف میکنم .
من ازمون سطح ندادم اما کمه کم سطحم متوسط رو به بالاست اما وسواس دارم ترس دارم از نوشتن از ترجمه کردن . احساس میکنم هرچی بنویسم و ترجمه کنم غلطه ! دلیلشم اینه که میام یه متنی رو اول خودم ترجمه میکنم و بعد ترجمه کتاب رو نگاه میکنم . میبینم کلا دو تا داستان متفاوته. تا حالا صدبار امتحان کردم همش یه چیز دیگه از اب درمیاد . مفهوم تقریبا یکیه اما تو کلمات کیلیدی فرق داره مخصوصا تو متون علمی - مبهم یا تخصصی ..
گرامر رو زمانی که برای کنکور میخوندم تا سطح پیشرفته تموم کردم ولی هنوز احساس ضعف میکنم .