24-09-2014, 09:25 PM
نمرتون خوب شده و به نظر من نیازی نیست که دوباره وقت و هزینه صرف دادن یک امتحان دیگه بکنید. تو رشته های مهندسی دانشگاه هایی که نمره تافل بالاتر از 100 میخواند انگشت شمار هستند و تو رشته خودتون هم که گفتید دانشگاه های مدنظر شما مینیمم حداقل نمره تافل 92 نیاز دارند. وقتی نمره تافل از مینیمم نمره مورد نظر دانشگاه بیشتر میشه تاثیر زیادی دیگه توی اپلیکیشن شما نداره مگر اینکه نمره خیلی خوب (+110) بگیرید تا تاثیر قابل توجهی داشته باشه. در مورد فاند TA بعضی از دانشگاه ها توی وب سایتشون قید میکنن که حداقل نمره اسپیک باید چقدر باشه و در برخی موارد حتی اگر نمره موردنظر فرد نیاره TA بهش میدن ولی باید تو دانشگاه یک امتحان زبان بده و در صورتی که نمره مورد نظر کسب نکنه باید کورس های زبان بگذرونه. داشتن نمره تافل بالا (حتی با اسپیک بالا) تضمین کننده این نیست که فرد حتما TA دریافت میکنه. مهمترین عامل به نظر من واسه دریافت TA اون ریکامندی هست که استاد به دانشکده میکنه تا این فاند بهش تعلق بگیره در صورتی که خودش در حال حاضر فاند RA نداشته باشه. در واقع ریکامند استاد نشون دهنده این هست که استاد این دانشجو رو میخواد و احتمال اینکه سال های بعد استاد فاند RA به دانشجو بده وجود داره و دانشکده مجبور نیست برای تمام دوران تحصیل دانشجو فاند TA بده. چنین چیزی در اکثر دانشگاه های آمریکا صادق هست به جز دانشگاه های خیلی تاپ که سیاستشون کمی فرق میکنه. به نظرم بهتر باشه به جای اینکه وقتتون واسه تافل دوباره بذارید سعی کنید با اساتید ارتباط برقرار کنید. اگه نگاهی به نتایج پذیرش بندازید می بینید که خیلی ها بودن که با نمره تافل پایین و از طریق ارتباط با استاد تونستن فاند بگیرن در صورتی که خیلی ها هم بودن که با نمره تافل خوب، فقط به خاطر اینکه با اساتید مکاتبه ای نداشتن نتونستن فاند بگیرن.
موفق باشید.
موفق باشید.
(24-09-2014, 08:13 PM)'hirt' نوشته:دوستان نمره من امروز اومد. از لیسینیگ شکه شدم! چون تی پی او ها رو بلااستثنا 29-30 میزدم ولی سر امتحان هواسم صددرصد جمع نبود ( نگران اسپیکینگ بودم ) و یه چند تا از دستم در رفت ولی فکر نمی کردم نمره این بخشم این بشه. در قسمت اسپیکینگ و رایتینگ هم rater گفته بود اشتباه گرامری دارم ( برای W and S می خوام برم کلاس خصوصی one-on-one با یه استاد کار بکنم به مدت یک ماه)نمره من :TestTest DateReadingListeningSpeakingWritingTotalTELXMLSun Sep 14 09:09:25 EDT 201428242325100بقیه رزومه:معدل کل 17.5 و معدل دروس تخصصی 18 - شاگرد اولمحل تحصیل: دانشگاه ارومیهرشته: مهندسی معدنمقاله: هیچیکشورها: آمریکا و کانادا ( بالاترین مینمم دانشگاهایی که در نظر دارم تورنتو هست، اورآلش 92 و مین S و W هم 22 است. ( پارسال یکی با اسپیک 22 و overall 95 از تورنتو TA گرفته )حالا دو دل هستم که دوباره امتحان بدم یا نه! چون بعضی جاها مثل ( Should I Retake the TOEFL? ) علنا گفته مین رو رد کردید لازم نیست دوباره امتحان بدید!Unlike the other admissions tests, there’s no real reason to retake TOEFL just to get an extremely high score. If the school wants 70 or above and you get a 70, then you’re fine. You don’t need a 90–it won’t really help you. The other parts of your application are more important!حالا! به نظرتون دوباره امتحان بدم یا خیر؟!