26-09-2014, 10:09 AM
به احتمال زیاد ایشون شرایط شما رو بررسی می کنند و نتیجه رو بهتون اطلاع میدن. با توجه به اینکه در مورد فاند بهشون صحبت کردین طبیعتا این موضوع رو در تصمیم گیری هاشون در نظر می گیرند. به نظرم من هم بعد از دو سه روز اگر ایمیلی دریافت نکردید یک ایمیل بزنید و ازشون دوباره تشکر کنید که وقتشون رو در اختیار شما گذاشتن و مصاحبه تون کردند و بعد بپرسید که آیا کاری هست که نیاز باشه شما در این مدت انجام بدین.
(24-09-2014, 05:11 PM)'elahe_gh64' نوشته: در نهایتم دوباره ازم پرسید چه حوزه هایی رو علاقه دارم روش کار کنم و چنتا جنله اخری گفت که راستش اصلا نفهمیدم!!! چون با اسپیکر صحبت میکرد صدا همراه با یه سری صداهای اضافی بود . اما فک میکنم اینجوری گفت که باید باز با هم صحبت کنیم در اسکایپ و از طریق ایمیل سوالاتی پرسیده شه و این چیزا حالا نفهمیدم من بپرسم یا اون !! اما فک کنم منظورش خودش بود که بیشتر باید صحبت کنیم.
در نهایت باز عذرخواهی کرد بابت مشکل اینترنت و اینها!!! که من اینترنتم مشکل داشت اون نمیدونم چرا عذرخواهی کرد!!!!
تجربه جالبی بود . استرسم همونطور که دوستان گفتن همون چند دقیقه اول بود و دیگه حواسم به سوالا بود. ولی واقعا اخرش نفهمیدم چی به چی شد!!! ایمیل تشکر نزدم هنوز.
در ضمن مصاحبه تصویری بود و خداروشکر سرعت هم خوب بود!
یکی از دوستانم گفت بزار دو روز دیگه اگه ایمیلی نزد بپرس چکاری باید انجام بدی!!! به نظرتون با این اوصاف که در مورد بحث مسئله مالی پیش اومد یعنی فاند نداره!! و نمیدونم چجوری بفهمم مصاحبه براش خوشایند بود یا نه!!!!!
خلاصه اینم تجربه امروز من!!!!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -