27-09-2014, 01:01 AM
سلام دوست عزیز
منم تصمیم دارم شرکت کنم، ولی برای دیماه93 فکر نکنم زمان خوبی باشه به چند دلیل، اول اینکه اون موقع تقریباً زمان اپلای برای دانشگاهها تموم شده،(منظورم آمریکا و کاناداست). دوم اینکه اپلای شما میفته سال بعد، پس هرچی دیرتر امتحان بدی، میتونی نمره بهتری بگیری و در نتیجه فاند بهتری بگیری...
البته برای ارزیابی خوبه، ولی بهرحال امتحان جیمت یک امتحان هزینه بره، پس بهتره خوب بخونی بعد بری امتحان بدی...
در هر صورت آماده همکاری در این زمینه هستم
موفق باشید
منم تصمیم دارم شرکت کنم، ولی برای دیماه93 فکر نکنم زمان خوبی باشه به چند دلیل، اول اینکه اون موقع تقریباً زمان اپلای برای دانشگاهها تموم شده،(منظورم آمریکا و کاناداست). دوم اینکه اپلای شما میفته سال بعد، پس هرچی دیرتر امتحان بدی، میتونی نمره بهتری بگیری و در نتیجه فاند بهتری بگیری...
البته برای ارزیابی خوبه، ولی بهرحال امتحان جیمت یک امتحان هزینه بره، پس بهتره خوب بخونی بعد بری امتحان بدی...
در هر صورت آماده همکاری در این زمینه هستم
موفق باشید
(26-09-2014, 07:34 PM)'kam_azna' نوشته: سلام. من برای آزمون GMAT تقریبا اوایل ژانویه 2015 ( دی ماه 93) آماده میشوم برای پذیرش Ph.D of Accounting دوستانی که جی مت میخوان بدن در مورد تبادل اطلاعات و تجربیات و نیز هماهنگی زمان و سنتر آزمون لطفا پیغام بدن. kam_azna@yahoo.com