27-09-2014, 02:43 AM
(26-09-2014, 11:38 PM)'Mr-Voltage' نوشته:برای خودم هم جالب بود چون تا به حال بهش برخورد نکرده بودم. چیزی که در این ایمیل گفته شده دقیقاً دوره لیسانس رو مطلبق با لیسانس هلند نمیدونن. و برای همین تنها میتونن فوق ایران رو بهش تطبیق بدن. اما نمیدونم این کدوم دانشگاهست اما در کل هلند مشکلی با سیستم اموزشی ایران که نداشت.
من ب اختصار نوشتم این دانشگاه
با چند تا دانشگاه دیگه مثل تیلبرگ و ماستریخت هم مکاتبه کردم همین جمله رو گفتم، اونا گفتن ک تا حالا نشندیدن همچین چیزیو دربارش مطمعن نیستن ولی گفتن تو اقدام بکن ما مدارک رو میفرستیم به NUFFIC اونها بررسی میکنن و بهت اطلاع میدیم.
توی خود سایت NUFFIC دقیقن اینجوری نوشته:Vrije Universiteit Amsterdam
بود با چند تا دانشگاه دیگه مثل تیلبرگ و ماستریخت هم مکاتبه کردم همین جمله رو گفتم، اونا گفتن ک تا حالا نشندیدن همچین چیزیو دربارش مطمعن نیستن ولی گفتن تو اقدام بکن ما مدارک رو میفرستیم به NUFFIC اونها بررسی میکنن و بهت اطلاع میدیم.
In terms of level, the bachelor’s degree (kârshenâsî) is comparable to an HBO bachelor’s degree or 2 years of university education (WO) in the Netherlands, depending on the type of study.
In terms of level, the master’s degree (Karshenasi-arshad napayvasteh) is comparable to a 1-year WO
master’s degree in the Netherlands.
master’s degree in the Netherlands.
میتونه برداشت اشتباه مسئول دانشگاه باشه؟ یا اینکه مثلا لیسانس ایران رو توی رشته های اقتصادی سطح علمیشو در اندازه خودشون نمیبینن اینجوری میگن؟