27-09-2014, 10:10 PM
(27-09-2014, 08:18 PM)'M1KE' نوشته: شانس گرفتن ویزا برای چنین دوره هایی خیلی پایین هست ولی به هر حال غیر ممکن هم نیست. دلیل پایین بودن شانسش هم این هست که خیلی ها صرفا برای رفتن به آمریکا دنبال چنین دوره هایی میرن و در نتیجه نمی تونند افسر رو قانع کنند که قصد موندن ندارند. به همین دلیل به فرض این هم که چنین پذیرشی گرفتین نباید در سفارت از مشکلات روحی و این جور چیزها صحبت کنید.
کشور ترکیه رو بدون ویزا تا حدود 3 ماه مشکلی نداره بمونید بعد از اون یک مقدار جریمه می گیرند مثلا یکی از دوستان من حدود 3 سال پیش به مدت 1 سال مونده بود در برگشت حدود 1 میلیون تومن جریمه شده بود. الان باید چیزی در حدود 3-2 میلیون تومن باشه. البته اگر اقامت قانونی بگیرید به احتمال زیاد هزینه ها خیلی کمتر خواهد بود. ارمنستان هم ویزای کوتاه مدت 21 روزه و 3 ماهه رو راحت در سفارتش و همین طور در مرز صادر می کنه و تا جایی که اطلاع دارم مشکل خاصی در تمدید کردن اون نداره و فقط یک هزینه اندکی بابتش می گیره.
با همه اینها به نظرم با توجه به اینکه شانس گرفتن ویزا از این راه خیلی پایین هست به صرفه تر هست که از ابتدا پیگیر گرفتن پذیرش در دانشگاه ها باشین. تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش به ویژه قسمت مربوط به پذیرش در مقطع کارشناسی رو نگاه کنید. برای آمریکا برای مقطع کارشناسی می بایست در کنار آزمون زبان (آیلتس یا تافل) معمولا آزمون هایی مثل SAT یا ACT هم گذرونده بشن. می بایست نیازمندی های دانشگاه موردنظرتون رو دقیق مطالعه کنید و براش برنامه ریزی کنید.
اینکه در خود ایران برای آزمون های زبان خودتون رو آماده کنید یا در جای دیگه به بودجه تون بستگی داره ولی در هر حال اگر مستقیم برای دانشگاه ها اقدام کنید به نظرم شانس ویزاتون بیشتر هست. این رو هم در نظر بگیرید که برای دوره کارشناسی خیلی سخت کمک هزینه داده میشه و معمولا با هزینه شخصی هست و به همین دلیل هم بیشتر متقاضیان در دوره های ارشد و دکترا اقدام می کنند.
ممنون از توضیح کاملتون
این طور که مشخصه بهتره که من در کشور سومی خودم رو آماده کنم و این خوبیه دیگری داره اونم که شاید توی این دوره های زبان با افراد دیگه ای که قصد رفتن دارن آشنا شم و بهتر از الان که خودمم و خودم بشه پذیرش گرفت.فقط چندتا سوال:
1آیا بعد از گذراندن امتحانات sat , iless و اینها و گرفتن پذیرش ( من کسیو در دوران پیش دانشگاهی یادمه که به همین طریق از ام آی تی پذیرش گرفت ) برای ویزا که نباید مشکلی پیش بیاد یا توجه یه این که دوره لیسانس هست؟
2- کمک هزینه تحصیلی در دوران لیسانس آیا هست و اگر هست به چه معناست؟
3- با توجه به این که در کشور ما چیزهایی مثل کالج و اینها نیست سوال من این هست که دوره های آموزش زبان چند دسته است و میخوام آگاهانه وارد یک مسیر شم و توضیحی دررابطه با کالج های زبان،دوره های مشابه،رشته زبان در دانشگاه و یا هر چیز دیگه ای که در سایت ها به اسم پذیرش زیان مطرح میشه بدونم و اینکه کدام بهتر است؟
3-آیا مسیر ترکیه --> آمریکا مسیر خوبیست؟(8-9 ماه در ترکیه و آنچه که در پست قبلی گفتم) مثلا مسیر انگلستان ---> آمریکا بهتر نیست؟
4- اقامت 8-9 ماهه در ترکیه به چه روش هایی امکان پذیر است؟(به غیراز سرمایه گذاری و این داستانا) شما اشاره کردین به تمدیدش یا 2-3 ملیون؟
به غیر از این من شنیدم فقط برای دوره های زبان ترکی اقامت میدن و از طرفی در یکی از این موسسات در سایتش خوندم شما بروید بعدش تغییر زیان بدهید.
5-سوال پنجم اینکه من قصد اقامت همیشگی در ایالات متحده رو دارم و سوالم ای هست که این افسر داستان رفتن برای تحصیل به علت شاغل شدن و سپس ماندگاری براش داستان نا خوشایندیه؟یعنی تمام این افرادی که میبینیم به آمریکا رفتن و موندگار شدن بعضا سیتیزن هم شدن در ایتدا یا این دروغ که برمیگردند رفتند ولی پس ار فارغ التحصیلی استخدام شده حالا ویزای دیگری گرفتند تا اینکه پس از چند سال سیتیزن شن؟
دوستان در آخر یار دیگه بگم که من متاسفانه شرایط خوبی ندارم و در واقع نقطه مهم ماجرا خارج شدن از کشور تا یک ماه آیندست با توجه به معافیت تحصیلیم. و اگه از دوستان کسی جمعی یا نفری هستن که مسیرشون مثل من هست یعنی اقامت موقت در کشور سوم و در نهایت پذیرش از آمریکا اعلام حضور کنند!
مچکر
این طور که مشخصه بهتره که من در کشور سومی خودم رو آماده کنم و این خوبیه دیگری داره اونم که شاید توی این دوره های زبان با افراد دیگه ای که قصد رفتن دارن آشنا شم و بهتر از الان که خودمم و خودم بشه پذیرش گرفت.فقط چندتا سوال:
1آیا بعد از گذراندن امتحانات sat , iless و اینها و گرفتن پذیرش ( من کسیو در دوران پیش دانشگاهی یادمه که به همین طریق از ام آی تی پذیرش گرفت ) برای ویزا که نباید مشکلی پیش بیاد یا توجه یه این که دوره لیسانس هست؟
2- کمک هزینه تحصیلی در دوران لیسانس آیا هست و اگر هست به چه معناست؟
3- با توجه به این که در کشور ما چیزهایی مثل کالج و اینها نیست سوال من این هست که دوره های آموزش زبان چند دسته است و میخوام آگاهانه وارد یک مسیر شم و توضیحی دررابطه با کالج های زبان،دوره های مشابه،رشته زبان در دانشگاه و یا هر چیز دیگه ای که در سایت ها به اسم پذیرش زیان مطرح میشه بدونم و اینکه کدام بهتر است؟
3-آیا مسیر ترکیه --> آمریکا مسیر خوبیست؟(8-9 ماه در ترکیه و آنچه که در پست قبلی گفتم) مثلا مسیر انگلستان ---> آمریکا بهتر نیست؟
4- اقامت 8-9 ماهه در ترکیه به چه روش هایی امکان پذیر است؟(به غیراز سرمایه گذاری و این داستانا) شما اشاره کردین به تمدیدش یا 2-3 ملیون؟
به غیر از این من شنیدم فقط برای دوره های زبان ترکی اقامت میدن و از طرفی در یکی از این موسسات در سایتش خوندم شما بروید بعدش تغییر زیان بدهید.
5-سوال پنجم اینکه من قصد اقامت همیشگی در ایالات متحده رو دارم و سوالم ای هست که این افسر داستان رفتن برای تحصیل به علت شاغل شدن و سپس ماندگاری براش داستان نا خوشایندیه؟یعنی تمام این افرادی که میبینیم به آمریکا رفتن و موندگار شدن بعضا سیتیزن هم شدن در ایتدا یا این دروغ که برمیگردند رفتند ولی پس ار فارغ التحصیلی استخدام شده حالا ویزای دیگری گرفتند تا اینکه پس از چند سال سیتیزن شن؟
دوستان در آخر یار دیگه بگم که من متاسفانه شرایط خوبی ندارم و در واقع نقطه مهم ماجرا خارج شدن از کشور تا یک ماه آیندست با توجه به معافیت تحصیلیم. و اگه از دوستان کسی جمعی یا نفری هستن که مسیرشون مثل من هست یعنی اقامت موقت در کشور سوم و در نهایت پذیرش از آمریکا اعلام حضور کنند!
مچکر