28-09-2014, 05:21 AM
(27-09-2014, 09:07 AM)'gabriel2311' نوشته: سلام من ترم 7 مکانیکم ازاد کرج معدلم 16 دارم برای یه فاند که شهریه رو لغو کنه میخوام بدونم ایا مدارک دوره های دیگه رو داشته باشم مثل نرم افزارای web و نرم افزا های رشته ی خودم و شبکه و که همه ی اینها رو میتونم با ICS معادل سازی کنم و مدارک اونا رو بدم و همینطور مدارک شرکت FESTO تاثیر داره در گرفتن فاند؟و اینکه تو بعضی سایتا خوندم باید طول تحصیل 4 سال باشه در کارشناسی تا بشه فاند گرفت تا چه حد درسته؟
منظورتون اینه که مدرک لیسانس رو نگیرید و بدون مدرک لیسانس اقدام کنید؟ اگر این طوره، خیلی بعیده که بتونید بدون مدرک لیسانس پذیرش بگیرید. مدارک غیردانشگاهی هم جایگزین مدرک دانشگاهی نمیشن، اما تغییر رشته موقع گرفتن پذیرش غیرممکن نیست و گرفتن این مدارک میتونه کمک کنه که نشون بده شما به رشته کامپیوتر علاقهمندید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.