28-09-2014, 03:46 PM
(26-09-2014, 12:43 PM)'mahmod' نوشته: سلام دوستان یه سوال واسم پیش اومده من چون اصلا وقت ندارم تا بخوام برم کلاس زبان یعنی هم تو شهر خودمون کلاس بدرد بخور نیست تو شهر اطرافمون هست ولی 1 ساعت راهه بعدشم من تا ساعت دو تو مدرسه ام الان موندم چی کار کنم هم برای اپلای به مدرک زبان نیاز دارم هم اینکه نمیتونم برم کلاس میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه میتونن بهم بگن چه بسته ای رو بخرم یا چه کتابی رو خیلی ممنون میشم البته من برای ازمون میخوام چون میخوام 3 سال دیگه تافل بدم ممنون میشم بگین این بسته انگلیسی بدون توقف چطوره
دوست گرامی
لطفا یکبار این تاپیک را از ابتدا مطالعه کنید. [img]images/smilies/smile.gif[/img] نکات و مشاوره های بسیاری در این تاپیک داده شده است که میتواند برای شما مفید باشد.
خوشبختانه شما زمان کافی برای یادگیری زبان دارید. برای شما یکی از راه های خوب گوش دادن فراوان به فایلهای صوتی است که متن انگلیسی آنها را در اختیار داشته باشید. مثل audiobook های معروف.
همچنین میتوانید فیلمهای با زیرنویس انگلیسی ببینید و سعی کنید زیرنویس ها را یادداشت کنید و تکرار کنید.
نرم افزارهای کامپیوتری هم هستند که میتوانند به شما کمک کنند.
میتوانید فروم منابع آموزشی زبان انگليسي را نیز ببینید.
لطفا یکبار این تاپیک را از ابتدا مطالعه کنید. [img]images/smilies/smile.gif[/img] نکات و مشاوره های بسیاری در این تاپیک داده شده است که میتواند برای شما مفید باشد.
خوشبختانه شما زمان کافی برای یادگیری زبان دارید. برای شما یکی از راه های خوب گوش دادن فراوان به فایلهای صوتی است که متن انگلیسی آنها را در اختیار داشته باشید. مثل audiobook های معروف.
همچنین میتوانید فیلمهای با زیرنویس انگلیسی ببینید و سعی کنید زیرنویس ها را یادداشت کنید و تکرار کنید.
نرم افزارهای کامپیوتری هم هستند که میتوانند به شما کمک کنند.
میتوانید فروم منابع آموزشی زبان انگليسي را نیز ببینید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ