28-09-2014, 07:42 PM
(25-09-2014, 12:56 PM)'negarsar' نوشته: سلام دوست عزيز.بنده ليسانس حقوق از دانشگاه تهران با معدل ١٦/٠٨، ارشد از دانشگاه شيراز با معدل ١٦/٧٥ را اخذ و در حال حاضر دانشجوي دكتراي علوم تحقيقات هستم. ميخواستم بپرسم شرايط گرفتن بورس تحصيلي دانشگاههاي حقوق امريكا از جمله نمرات آزمون زبان و ساير آزمونها به چه صورت هست و آيا وكالت سابقه مفيد محسوب ميشه ؟ با تشكر
سلام بر شما دوست خوب
بنظر من رشته شما چون رشته خاصی هست شما اگر گرایشهایی مثل حقوق بین الملل باشید به شرط پیدا کردن استاد و داشتن نمرات زبان می توانید برای گرفتن فرصت مطالعاتی یا پست دکتری و یا نهایتا بدون اعلام دانشجو دکتری بودن برای دکتری اقدام کنید
بنظر من رشته شما چون رشته خاصی هست شما اگر گرایشهایی مثل حقوق بین الملل باشید به شرط پیدا کردن استاد و داشتن نمرات زبان می توانید برای گرفتن فرصت مطالعاتی یا پست دکتری و یا نهایتا بدون اعلام دانشجو دکتری بودن برای دکتری اقدام کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]