29-09-2014, 06:03 AM
معدل کارشناسی تون به نسبت خوبه. سعی کنید معدل ارشدتون هم بالای 16 بمونه. در آزمون تافل بهتره روی 100 هدفگذاری کنید که زیاد تقریبا برای همه دانشگاه ها مشکلی نداشته باشین. برای آمریکا می بایست در آزمون GRE هم روی دست کم 310 هدفگذاری کنید.
زمینه ناوبری و هدایت پرواز به هر حال جزو زمینه های حساس هست و در این حوزه زمینه های زیر دقیق تر بررسی میشن و احتمال کلیرنس طولانی تر و حتی ردی برای اونها وجود داره:
• Internal navigation systems
• Tracking and terminal homing devices
• Accelerometers and gyroscopes
• Rocket and UAV and flight control systems.
• Global Positioning System (GPS)
• Remote sensing satellites
• High resolution multi-spectral, electro-optical and radar data/imagery
• Imagery instruments, cameras, optics, and synthetic aperture radar systems
• Ground receiving stations and data/image processing systems
• Photogrammetry
• Imagery data and information products
• Piloted aircraft
• Unmanned Air Vehicles (UAV)
• Remotely-piloted vehicles; and drones
برای آمریکا جزئیات این زمینه ها در این تاپیک اشاره شده. اگر انتخاب موضوع براتون زیاد اهمیتی نداره شاید بد نباشه روی موضوعاتی کار کنید که خیلی به این مسائل ارتباط نداشته باشه ولی اگر بهشون علاقه دارین به هر حال احتمال طولانی شدن کلیرنس وجود داره.
زمینه ناوبری و هدایت پرواز به هر حال جزو زمینه های حساس هست و در این حوزه زمینه های زیر دقیق تر بررسی میشن و احتمال کلیرنس طولانی تر و حتی ردی برای اونها وجود داره:
• Internal navigation systems
• Tracking and terminal homing devices
• Accelerometers and gyroscopes
• Rocket and UAV and flight control systems.
• Global Positioning System (GPS)
• Remote sensing satellites
• High resolution multi-spectral, electro-optical and radar data/imagery
• Imagery instruments, cameras, optics, and synthetic aperture radar systems
• Ground receiving stations and data/image processing systems
• Photogrammetry
• Imagery data and information products
• Piloted aircraft
• Unmanned Air Vehicles (UAV)
• Remotely-piloted vehicles; and drones
برای آمریکا جزئیات این زمینه ها در این تاپیک اشاره شده. اگر انتخاب موضوع براتون زیاد اهمیتی نداره شاید بد نباشه روی موضوعاتی کار کنید که خیلی به این مسائل ارتباط نداشته باشه ولی اگر بهشون علاقه دارین به هر حال احتمال طولانی شدن کلیرنس وجود داره.
(27-09-2014, 12:46 AM)'M.Fallah' نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز و اساتید محترم
من مدرک مهندسی برق - کنترل از دانشگاه خواجه نصیر با معدل پونزده و نیم دارم. این ترم هم ترم اول ارشد تو دانشگاه خودمون رو شروع کردم. برای پی اچ دی قصد دارم اگه بشه از یه دانشگاه ترجیها از ایالات متحده یا آلمان پذیرش بگیرم. زبانمم خوبه ولی هنوز آزمون ندادم و تازه دارم واسه آزمون تافل آماده میشم. هنوزم مقاله ای ندادم. حالا سوالی که از دوستان عزیز دارم اینه که زمینه کاری و پژوهشی و پایانامه و مطالعاتم تو دوره ارشد تو چه زمینه ای باشه، احتمال گرفتن پذیرش فول فاند تو یه دانشگاه رنج بالا تو یکی از کشورایی که گفتم برام بیشتره؟ پروژه کارشناسیم تو زمینه ناوبری و هدایت پرواز بوده. اگه ارشدم همینو ادامه بدم احتمال گرفتن پذیرشش چه جوره؟ پذیرش زمینه های دیگه تو کنترل مثلا هوشمند، هایبرید، تئوری کنترل کلاسیک، شناسایی و فالت، سیستم، مکاترونیک - روبوتیک و اتوماسیون صنعتی هر کدوم برای ایالات متحده و آلمان چه جوریه؟ من هنوز استاد راهنمامو انتخاب نکردم و با توجه به جوابی که به این سوالم بدید قراره انتخاب کنم. از همه اساتید و دوستانی که در زمینه اطلاعاتی دارن خواهش میکنم در حد توان منو راهنمایی کنن. پیشاپیش از همه تشکر میکنم... منتظر جواباتون هستم...
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -