29-09-2014, 06:43 AM
در کل رقابت برای ارشد گرفتن کمک هزینه در ارشد زیاد هست و در دکترا راحت تر میشه کمک هزینه گیر آورد. با توجه به اینکه معدل تون خوب بوده، نمزه زبانتون هم خوبه و مقاله هایی هم که داشتین اگرچه مجله ای نیستن ولی برای یک دانشجوی کارشناسی کفایت می کنه، احتمالا مشکل در ایمیل ها و رزومه ای هست که می فرستین. می تونید متن ایمیل هایی که می زنید رو در این تاپیک مطرح کنید تا من یا دوستان دیگه نگاه کنیم.
(28-09-2014, 11:54 PM)'blueearth' نوشته: با سلام من کارشناسی زیست با معدل 17.50 دارم
رتبه دوم ورودی خودم بودم
تافل 98
2 سال گواهی سابقه کار به عنوان دستیار پژوهشی !
18 تا کنفرانس داخلی و بین المللی
3 تا مقاله در ژورنال های معتبر و دارای ایمپکت
به همراه یه سری تقدیر نامه های تشریفاتی !
من خیلی مایل بودم استرالیا یا کانادا اقدام کنم اما متاسفانه نمیدونم چرا از اساتید هیچ جوابی دریافت نمیکنم منظورم اینه اکثر ایمیل ها بی پاسخ می مونه متن نگارش ایمیل رو هم چندین بار عوض کردم مناسب با هر استاد ولی بازم فرجی نشد
کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟ مشکل از کجاست من واقعا داره حالم از این سیستم سوپروایزری بد میشه هم استرالیا هم کانادا دقیقا دو جایی که داشنگاه ها بورسیه فراهم میکنن!
واقعا نمیدونم چیکار کنم
اگر کسی از دوستان پیشنهادی داره که میتونه راه گشا باشه لطفا بگه
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -