29-09-2014, 11:02 AM
(26-09-2014, 02:53 PM)'beysad' نوشته: با سلام
من کارشناسی رو دانشگاه تبریز ریاضی کاربردی با معدل 13 تموم کردم.. میخوام در گرایش تحقیق در عملیات (operations research) یا (modeling and optimazation) که بین رشته ریاضی کاربردی و صنایع مشترکه ادامه تحصیل بدم. چون تو کارشناسی به رشته م علاقه ای نداشتم معدلم بد شده ولی تو دروس تخصصی گرایشی که میخوام ادامه بدم نمره هام خوبه و یه 20 تو تحقیق در عملیات 1 دارم و یه 16 تو تحقیق در عملیات 2. تا حالا مقاله ای نداشته ام و رزومه ی خوبی هم ندارم. پارسال هم کنکور دادم تو صنایع سیستم و رتبه م 500 شد. میخوام برای ادامه تحصیل برم خارج.. حتما هم میخوام برم و باید از یه جایی fund بگیرم. از الان یعنی مهر 93 شروع کردم برا تافل و GRE میخونم و با دو تا استاد قوی از دانشگاهمون شروع کردم که مقاله بنویسم. هدفم آمریکا یا کانادا است ولی در کل به استرالیا و اروپا حتی ترکیه هم راضیم.. حالا از دوستان با تجربه خواهشمندم که راهنماییم کنن و نظرشون رو بگن در مورد تصمیمم و اینکه چقدر شانس دارم. میدونم راه دراز و سختی در پیش دارم. سربازی هم رفته ام و مشکلی از این بابت ندارم.
بی صبرانه منتظر پاسخم دوستان...
سلام بر شما دوست خوب
ببینید شانس تنها به یک عامل بستگی ندارد به همه عوامل که اجزای تشکیل دهنده پرتفوی علمی شما هستند مثل معدل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس + اعتبار دانشگاه های لیسانس و فوق لیسانس شما + نمره ازمون تافل یا ایلتس + نمره ازمون جی ار ای + کیفیت و سطح علمی مقالات چاپ شده شما + سطح علمی استادی که به شما توصیه نامه می دهند و اعتبار بین المللی ایشان + نامه انگیزش شما و... دارد
بنظر من شما همه تلاش خود را بر معدل فوق لیسانس + نمره ازمون زبان + نمره جی ار ای بگذارید در مرحله بعد بفکر مقاله و سایر اجزا باشید
طبعا هیچ عاملی مهمتر از معدل نیست! بعد از گرفتن معدل بالا و نمرات ازمونهای زبان شروع به برنامه ریزی و پیدا کردن دانشگاه و .. بکنید
همیشه شانس وجود دارد ولی باید بسیار تلاش کرد
ببینید شانس تنها به یک عامل بستگی ندارد به همه عوامل که اجزای تشکیل دهنده پرتفوی علمی شما هستند مثل معدل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس + اعتبار دانشگاه های لیسانس و فوق لیسانس شما + نمره ازمون تافل یا ایلتس + نمره ازمون جی ار ای + کیفیت و سطح علمی مقالات چاپ شده شما + سطح علمی استادی که به شما توصیه نامه می دهند و اعتبار بین المللی ایشان + نامه انگیزش شما و... دارد
بنظر من شما همه تلاش خود را بر معدل فوق لیسانس + نمره ازمون زبان + نمره جی ار ای بگذارید در مرحله بعد بفکر مقاله و سایر اجزا باشید
طبعا هیچ عاملی مهمتر از معدل نیست! بعد از گرفتن معدل بالا و نمرات ازمونهای زبان شروع به برنامه ریزی و پیدا کردن دانشگاه و .. بکنید
همیشه شانس وجود دارد ولی باید بسیار تلاش کرد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]